גם טראמפ ופוטין. בסוף מנהיג מדינה צריך לחשוב על המדינה ולא על הכבוד האישי שלו. בכל מקרה הוא צפוי להתנגשות אינטרסים עם הרצון לרצות את האיחוד האירופאי.
אינטרסים של מה? בחרו אותו בשביל לשפר את היחסים עם האיחוד האירופי. זה מה שהאזרחים רוצים. אורבן הפך כבר לסמרטוט של פוטין. כל בר דעת יודע שמי שבצד של פוטין או טראמפ מפסיד.
שמעו צריך לומר את האמת, חזבאללה לא יפורק באמצעים צבאיים בלבד, חזבאללה יפורק רק אחרי הסכם מדיני עם מדינת לבנון - הסכם שמדינת לבנון מעוניינת בו. המו"מ ידרוש פשרות, הוא לא יהיה "ניצחון מוחלט" ואתם יודעים מה? כנראה שנישאר עם חזבאללה לעוד כמה שנים, אבל אם האמריקאים ימשיכו להכתיב את הטון ושני הצדדים יעזו לקחת החלטות אמיצות - יש סיכוי אמיתי לשינוי טקטוני בצפון לראשונה מאז שנות ה80'.
לפני שנה וחצי חתמנו עם "מדינת לבנון" על הסכם שבו הם התחייבו לפרק את חיזבאללה. הם לא עשו את זה. מה גורם לך לחשוב שאם נחתום איתם על עוד הסכם הם כן יעשו את זה?
גם אני לא הבנתי מה הוא רוצה. כנראה חשב שיכתשו אותו ואז הוא יקפוץ ויגיד "חחחחח זה לא אני זה ינון מגל". טיפשוני. לבנון לא מסוגלת לפרק את חיזבאללה. אפשר להגיע להסכם כזה עם לבנון תמורת הסכם שלום אבל זה חרטה בפיתה כי חיזבאללה יכול להשתלט על לבנון תוך שעה. לא צריך להסתכל יותר מדי קדימה כרגע. צריך להתמקד במה שקורה באיראן ולטהר את דרום לבנון מחיזבאלונים. השאר יגיע לבד.
פעם היינו צוחקים על המחנה שלך שהוא מורכב מאנשים שאומרים ''אני מוכן שיעקרו לי עין אחת, העיקר שלמחנה השני יעקרו שתי העיניים" -היום אתם מוכנים ש-לכם יעקרו שתי העיניים - העיקר שלמחנה השני יעקרו עין אחת. -תהנה.
הקפלנאצים האלה רק מחפשים איך לשרוף את המדינה, קודם זה עילת הסבירות, אחרי זה החטופים, ועכשיו זה ״אחי תושבי הצפון״