תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרעיון שהתאגיד יופרט הוא נחמד, אבל בשוק הטלוויזיה הנוכחי וכשערוץ 13 בקושי מחזיק מעמד, בכלל לא בטוח שיהיה מי שייקח אותו. ואם מישהו ייקח אותו, אז הוא יהיה ערוץ פרטי כמו 12 או 13. אנחנו באמת צריכים עוד אחד כזה, שיוחזק על ידי עשיר בעל אינטרסים?

בסוף זה הכל חלק מהניסיון להשתיק את מי שמעז לבקר את הממשלה. ערוץ 12 ו-13 לא בשיטתם אז הם לא יכולים להחליט פשוט לחסל אותו. אני מניח שאליהם יגיעו בהמשך בדרך אחרת.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@VAR

לא טענתי שיש לציבור החילוני לברג' כלשהו על החרדים. המשל שכתבתי לא בא להדגים משהו פוליטי אלא ערכי.
    הציבור החילוני-ליברלי בישראל תורם הכי הרבה לכלכלה (עובדה) וזהו גם הציבור שהכי צורך את התכנים של התאגיד (הערכה). אתה/הממשלה צועקים לקצץ את ההוצאה הזאת ולקחת עוד קצת מהציבור התורם, בזמן שציבור אחר שתורם הכי פחות לכלכלה נהנה מעוד ועוד הטבות. וההטבות שהציבור הלא תורם מקבל גדולות בעשרות מונים מהכסף שהתאגיד עולה. זה גם כשל ערכי מטורף בעיניי, וגם מראה שמה שמעניין את הממשלה הוא לא לחסוך כסף.

הניסיון לצייר תמונה כאילו החילונים לא מצליחים להשפיע פוליטית בגלל שהם באובססיה על ביבי, היה פתטי ושקרי לפני 5 שנים, והוא פתטי פי כמה היום, אחרי שכבר פעמיים מאז פרשות השחיתות של ביבי, גורם חילוני נכנס לממשלה תחת ביבי (פעם אחרונה רק לפני שנה), ובתמורה ביבי חירבן לו על הראש והאירוע נגמר בכישלון. מדובר בסיסמא ריקה מכל תוכן.
    לביבי אין שום סיבה לוותר על השותפות החרדית. מבחינה פוליטית בצדק, מכל בחינה אחרת מדובר בפגיעה במדינה שתרדוף אותנו עוד שנים קדימה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/24 ב- 17:40
    Walkon, אמיר ע, LFC-Gerrard1 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Sturridge Member

הדאגה לקיצוץ של כ- 700 מיליון שקל מההוצאות הממשלתיות מאוד מרגשת ממי שתומך בממשלה הבזבזנית בהיסטוריה, עם שיא בכספים קואליציוניים ומספר המשרדים המיותרים שעולים מאות ואלפי אחוזים יותר.

אין פה שום קשר לכסף וכולם יודעים את זה, אין טעם להיכנס לדיונים בכאילו של הפלסטינים.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. DRORIKO Member

עמית סגל אמר את הדבר הכי מדוייק. כאן 11 לא היה צריך להיות ביביסטי, מספיק שהוא היה מאוזן והגון והוא לא היה על הכוונת של הממשלה. גם אם לשלמה קרעי יש אינטרסים זרים, ואין לי מושג אם יש לו, הוא היה צריך עילה ציבורית כדי ללכת לכזה מהלך. כאן 11 מעורר הרבה מאד אנטגוניזם אצל הבייס שלו. זה ערוץ שהוא לחלוטין מוטה פוליטית, וכך גם תחנת הרדיו. זה לא רק התכניות אקטואליה אלא גם תכניות המקור. למשל התכנית עם רוני קובן שהיא יענו תכנית של ראיונות עומק אבל הוא הפך אותה לתכנית פוליטית לחלוטין. בלי קשר הוא טיפוס בלתי נסבל.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגינות היא בעיני המתבונן. ואני לא חושב שהממשלה הזו מעוניינת בהגינות. היא מעוניינת בשופרות ובתרועות.

בכל מקרה, תפקידה של תקשורת הוא להתרכז בחזקים, באלו שקובעים דברים. זו הממשלה. במי אתה רוצה שהם יעסקו, באופוזיציה?

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בדרך כלל אני לא מאשים את עמית סגל בביביזם, אבל מאיזו פוזיציה הוא עשה את ההבחנה הזאת?
    וגם כל התשקורת שזועקת עכשיו על סתימת פיות, הונגריה, הדיקטטורה תשתלט על הערוצים המסחריים, איפה כולם היו בקורונה? קיבלו דמי שתיקה ממשרד הבריאות והתגייסו לטובת פייזר. אז שיתגייסו גם לטובת ביבי, אני כבר לא מאמין להם, מה אכפת לי.

7. SerieA Il Capitano

מי שחושב שהצעת ההפרטה של התאגיד היא ממניעים תקציביים חי בסרט מטורלל במיוחד.

8. italiano Member

מי שחושב שציבור שלם צריך לשלם מאות מיליונים על תוכניות אקטואליה וחדשות עם דעות מיעוט ולעיתים אנטי ישראליות - חי בסרט מטורלל עוד יותר.

ברור שזה פוליטי. הטענות למי שהפך את הערוץ לפוליטי.

9. italiano Member

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. SerieA Il Capitano

הציבור הזה לא צורך את טהרן? מנאייכ? פודקאסטים? זמן אמת? עלומים?

11. DRORIKO Member

קודם כל בממשלת השינוי התקשורת תקפה בעיקר את האופוזיציה.

ואני אסביר לך מה זה הגינות. זה בסדר גמור ואפילו חובה לבקר את הממשלה, ויש לא מעט על מה לבקר, ה-7 באוקטובר, הזנחת החיזבאללה, מספר המשרדים המנופח, הכניעה לחרדים, הכניעה לטייקונים, הג׳ובים של דודי אמסלם ודומיו. המון. איפה זה מפסיק להיות הוגן? כשעוברים לשקרים ומניפולציות. כשטוענים שביבי לא רוצה להחזיר את החטופים, כשמכפישים את הציונות הדתית, כשמכפישים את המתנחלים, כשתומכים בסרבנות, כשמייצרים דמורליזציה כאילו שחמאס וחיזבאללה מביסים אותנו בשדה הקרב, כשעושים הפרדה מלאכותית בין חמאס לאוכלוסיה העזתית כאילו שהחמאס זה חייזרים שנחתו מהחלל החיצון ולקחו את העזתים בשבי, כשמגוננים על הפרקליטות והיועמשית בלי שום ביקורתיות. יש המון דוגמאות

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/24 ב- 10:45
    טל. אוהב/ת את זה.
  12. italiano Member

איך זה קשור לחדשות?זה לא חבילה אחת.
    תפריד ביניהם. מה הבעיה.

13. SerieA Il Capitano

ההצעה הנידונה היא הפרטה של כל התאגיד.

14. VAR Member

אין לי בעיה עם ההשקפה הערכית שלך, היא דומה לשלי. במדינה שאני הדיקטטור שלה רק נכים ומשפחות שכולות היו מקבלים כסף מהמדינה מבלי לעבוד בשירות ממשלתי חשוב (שידור ציבורי לא נחשב). אבל לחרדים יש יכולת להפיל את הממשלה ולעובדי השידור הציבורי אין (ולא נראה לי שיש ציבור גדול מידי מאחוריהם שיעשה את זה בשבילם), מה לעשות?
    איזה גורם חילוני נכנס לממשלה ב10 השנים האחרונות עם טיקט של שיוויון בנטל? גנץ הוא פוליטיקאי די חלש ונאיבי אבל לא נראה לי שהוא עד כדי כך נאיבי כדי לחשוב שהוא יכול לשנות משהו בגזרה הזאת כשהחרדים לצידו בממשלה. לא בגלל זה הוא נכנס.

הפעם האחרונה שבה באמת עמד פוליטיקאי על הרגליים האחוריות שלו כדי שיהיה שיוויון בנטל הייתה 2013, והפוליטיקאי ההוא דיבר אז לאנשים שהפגינו נגד יוקר המחיה. כיום הוא מדבר לאנשים שמצקצקים בכל פעם שביבי או שרה תוקעים נאד.

הנה אגב תקציר של ההישגים שלו באותה מערכת בחירות:
    עוד סיבה לשמוח: כך נמחקו כל גזירות לפיד

15. DRORIKO Member

ב-12 רז שכניק מישיר מבט למצלמה וצורח על שלמה קרעי שמחריב את התקשורת הישראלית. נזכיר שהמו"ל של שכניק עומד כרגע למשפט על ניסיון לשחד ראש ממשלה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 0)

1. YYY