עם טוסטוסים, וטנדרים, ורחפנים מעלי אקספרס. עם מנהרות ורקטות ומטענים תוצרת בית. העולם כולו שומר להם על הגב. -אז מה אכפת להם? אפילו מהעולם המערבי קיבלו קארד בלאנש להשמיד את ישראל, פשוט בתורת השלבים.
הם עשו לנו את זה פעם אחת כשצה״ל לא נמצא וזה נגמר ב-1200 הרוגים. מפה ועד ״למחות אותנו מעל פני האדמה״ יש מרחק
צה"ל אף פעם לא יימצא. מה אתה חושב שבעתיד לא יהיו יותר חגים ושבתות ותקופות חגים, שהסד"כ נמוך? וגם בסד"כ רגיל ואפילו מלא: הרי אי אפשר להעמיד חצי מיליון חיילי צה"ל על כל הגדרות נון סטופ. (וגם אלו לא יעזרו נגד רחפנים וטילים). אנשים יעזבו כי אי אפשר לחיות במדינה שלא מסוגלת לספק ביטחון לאזרחיה. העולם לא נותן לישראל להגן על עצמה. אפשר ללכת "נגד העולם" ופשוט לעשות את מה שצריך להעשות - במחיר של סנקציות וחרם ושפל כלכלי. שיימשכו לפחות עשור. ואפשר למות. -את הבחירה של החברה הישראלית אני חושב שכבר כולנו הבנו. (לא רק הממשלה. אלא החברה)
ולגבי ״צה״ל אף פעם לא נמצא״ בדיוק בשביל זה צריך לחמש כראוי את כיתות הכוננות, מה שלא עשו בשביעי באוקטובר. כמובן שבנוסף צריך לחמש אזרחים פרטיים, שזה בדיוק מה שבן גביר עושה. וכמובן כמובן לחזק את משטרת ישראל שראינו איזה כח חשוב היא בשביעי
אני אופטימי אפילו יותר לגבי הנושאים שלא קשורים לישראל. בכל זאת america first. המינויים שלו, אחד אחד, מחרמנים אותי. אני מקווה שבמהלך הקדנציה שלו הוא יעשה מהלכים כדי להפוך את האו"ם והICC לגופים לא רלוונטים שיוחלפו בכאלה שרק האינטרס של העולם החופשי עומד לנגד עיניהם. הגיע הזמן להפסיק את הפארסה הזו שלאיראן וקובה יש את אותו הקול באו"ם כמו שוויץ וטייוואן. ברור שנעשה מה שיגיד. אני חושב שיש יותר סיכוי שהוא יגיד לנו להשמיד את עזה מאשר שביבי ייזום מהלך כזה.
אני מוכן לעשות כל מה שטראמפ יקבע. כמו שכתבו מעליי זה יהיה פי כמה פרו ישראלי מכל ראש ממשלה שנעמיד. יש לנו נבחרי ציבור חדלי אישים. לא נותר לנו אלא לסמוך על טראמפ. אני אופטימי בעיקר בגלל המינויים שלו והאנשים שסובבים אותו.
יצוין שאין לי דווקא בעיה עם כך שנתניהו טרם דיבר, וזה הגיוני שיעשה כך רק אחרי אישור העסקה בממשלה. הבעיה היא הגישה שאומרת "יאללה, הוא הסכים להחזיר את החטופים, אז מה אתם מתבכיינים עכשיו שהוא לא מדבר על כך". הוא אמור לעשות גם וגם. וגם עוד דברים אחרים.
אין שום צביעות בכך שגם דורשים מנתניהו לחתום עסקה להחזרת חטופים וגם דורשים ממנו לדבר עם הציבור ולהסביר את הדברים שהוא עושה.
https://x.com/amit_segal/status/1879958063433797824 זה מעניין כי יותם זמרי בפטריוטים אמר בדיוק את אותו הדבר. או שנתניהו מכשיר דרכם את הקרקע לפוצץ את שלב ב' או שהבייס שלו באמת רותח עליו. כמו שאמרתי הסיכוי שישראל תגיע למונדיאל גבוה יותר מאשר שהיא תגיע לשלב ב'. אבל קודם שתגיע בכלל לשלב א'.
https://x.com/Eyalo365/status/1879933631982088324 ישראל זיו זה המייקל פלפס של הטמטום, כל יום שובר שיא חדש
לביבי אין בייס. יש מעט מאוד שיצביעו עבורו יותר בעתיד. עם או בלי "העסקה עם השטן" הזו שהוא חותם עליה. אתה רואה צל הרים כהרים. ביבי גמור. -כך או אחרת. אין לו קהל מצביעים יותר... לא משנה מה. לא משנה מה, פוליטית הוא מחוסל. אם ל- רלב"ים היה שכל הם היו מבינים את זה מבלי לשרוף את המדינה.
לביבי יש את הבייס הכי גדול בארץ. הוא חטף מכה שעל פניו כל פוליטיקאי לא שורד אבל אם יתמודדו מולו הליצנים הרגילים הוא יצלח גם את זה. כרגע זה הולך לכיוון הזה. בנט, עוד ליצן, זה הדבר ה"חדש" היחיד שיצטרף לבחירות הבאות.