יפה שהצלחת לסדר את זה כך שדבורי אומר אמת כשזה מתאים לך, ומאז הוא ושאר הכתבים הצבאיים משקרים ומסתירים באותו עניין.
https://x.com/roysharon11/status/1899873309723922466 אבי וייס זה אחד היצורים. בן אדם שמפזר פייקים כמו כמו שסנטה קלאוס מפזר מתנות. זה אפילו לא עניין של שמאל וימין, אפילו עמית סגל תבע אותו. מה שעצוב זה שהוייס הזה הפך להיות איזה גורו שחיתויות ולסחורה שלו יש הרבה קונים. אפילו ריקלין פרסם את הפייק הזה בערוץ שלו. זה בסדר להעביר ביקורת על השב"כ, גם אני לא בדיוק מתקמצן בזה, אבל זה לא אומר שצריך לרדת לקונספירציות מפגרות.
אתה צודק בהכל, רק איך הוא הפריך את הפייק? העובדות שאני מכיר ויודע שצוות טקילה נשלח, מה הוא עשה אף אחד לא יודע. אבי וייס ורועי שרון שניהם לא בדיוק מקור אמין. עצוב אבל אבי וייס אמר הרבה יותר אמת מרועי שרון עד עכשיו בקריירה של שניהם. עמית סגל זה כמו שקמה ברסלר ואחים לנזק, הם תובעים כל אחד, זה לא מדד לאמינותם. תביעות השתקה לא עושות יותר מדי רושם. וכן אני לא מאמין לקונספירציה של אבי וייס, מצד שאני לא אני מאמין לכל תחקיר השב"כ וחיל האוויר. לפחות את חלקו אני יודע שהוא שקר בוודאות.
לפני המלחמה רציתם כלכך שתפגע הכשירות בכדי להכשיל את הממשלה, ועכשיו אתם מכחישים כל קשר? איך אתם לא מקבלים נזק מוחי מכמות הסתירות?
רועי שרון אי פעם התנצל במסגרת הפסד בתביעת דיבה ואמר שהוא המציא דברים? כי זה מה שאבי וייס, שלדעתי כמו ידידו ציפורי לא מאה אחוז, עשה.
אין להם דרך להשיב לי כי לא הם ולא אני יודעים מה ניתן היה לעשות מהאוויר, כמה מסוקים ומטוסים באמת הגיעו ומתי, ומה היו הפקודות שקיבלו הטייסים שהגיעו למקום ועוד. אם רק היתה ועדת חקירה ממלכתית או משהו.
המיליארדר הפלסטיני של טראמפ: הטיסה החשאית שהיממה את ישראל | מעריב בן כספית מהלל את בשאר מסרי הפלסטיני שהוא הלוחש באוזנו של אדם בוהלר. כמה שעות לאחר פרסום הטור אדם בוהלר פוטר.
אגב מעניין מה עכשיו יש לרלביסטים המטומטמים להגיד אחרי ששבוע שלם הם חגגו את זה שארה"ב מנהלת משא ומתן עם חמאס מאחורי הגב של ביבי