ב-2022 הריצו לנו את ג'בארי סמית' לבחירה מספר 1 על חשבון פאולו באנקרו, איזה ימים. לא אשכח איך הופתעו שהוא סיים 3, הוא לא מדגדג בכלל את החמישייה הראשונה. באנקרו בפלייאוף: 2024 - 27 נק' בממוצע. 25 - 29.5 נק'. 26 - 26 נק'. מדהים, זה עוד עם מאמן שמשחק עם דאנקן רובינסון במקום רון הולנד שייכנס ויהפוך את המשחק לבאנקרו לסיוט. הזייה. מאמין שהניסיון הקטן והביחד שלהם בשנים האחרונות יכריע במשחק 6, יש שם כישרון, וגנר הגרמני הרשע יישחק במשחק 6 ?
1. דני חייב לפטר את הסוכן שלו על החוזה הנוראי הזה, בנוסף הוא תקוע כי לא יכול לחדש את החוזה עכשיו או בקיץ הבא כי הסכום נמוך, יצטרך לחכות ל-2028 ולקוות שיהיה כשיר ובכושר, איזה סוכן טיפש. 2. וויליאמס ותייבול מסיימים חוזה, מקווה שיאריכו, שחקני הגנה דרג א' והחיבור של דני עם וויליאמס אדיר. 3. לא לממש על מארי את האופצייה !!!! 4. יש בסיס מצוין, אם כי... קלינגן וקמארה ממש איכזבו. קמארה שחקן התקפה מוגבל, גם בקליעה וגם בכניסה לסל. סקוט היה אחלה, שארפ לא שיחק. ברונסון קלע אני חושב 39 נק' עם 8 אס' ו-0 איבודים. הוא בין הבודדים בליגה שמשחק עם השכל, אחד החכמים בליגה, בלתי ייאומן האיש הזה כל פעם מחדש. דורן עושה במכנסיים. למה סטיוארט לא פותח, למה גרין רק 15 דק', למה הולנד נמחק ? למה להקל על היריבה עם 3 שחקני הגנה שבקושי משחקים ?!?!? 8 חסימות ב-17 דק' לסטיוארט במשחק 5, 8 !!!! איזה שחקן כריס לבאר, פיפי, מה כתבו עליו כאן. אני לא יודע מתי אדוארדס, לוקה ויש עוד פצועים חוזרים. לדעתי, יוסטון ודנבר ייעלו בסוף. יוסטון זה סיוט עבור OKC, הם יבואו עיפיים ובסוף OKC תעבור אבל יוסטון זה סיוט. מהמר על משחק 7 במזרח בכל הסדרות למעט דטרויט.
יש מצב שבערוץ הספורט קוראים פה? הם אשכרה שמו את כל השמות שהתרסיס נתן חחחחח https://x.com/sport5il/status/2049501312862044277?s=46
רציתי שדנבר תנצח כדי שלא נקבל סדרה מתה מול מינסוטה פצועה אבל הם כל כך חלשים... חוץ מיוקיץ׳ כולם חושך מוחלט. מגיע למינסוטה.
יש כאן איזה 70 אחוז מהמאמנים בליגה שצריכים ללכת הביתה, משהו שמעולם לא היה, לא מאמנים שנכשלים שנה ראשונה אלא שנה אחר שנה באותה קבוצה. ברונסון - 17 נק', 8 אס', 0 איבודים, גאון, גאון, גאון. מה שהוא רואה בראש אחרים לא יבינו לעולם. מקדנילס ואמביד השרמוטות, למרות שהייתי בעד פילי' עדיין, משחק 7 מטורף וצמוד יהיה. קייטה היחיד שיכול לשמור בבוסטון על אמביד ושחקן אחד, טוב ככל שיהיה הגנתית זה גרעינים לאמביד, תעירו את אמביד ב-7 בבוקר והוא חצי ער ועדיין יפרק את קייטה. וויליאמס ובאנטון לא משחקים אבל הם הצ'אנס היחיד לשמור על אמביד, לא יודע אם יצליחו אבל אין ברירה, המונטגרי (ווציביץ' זקן) והבוסני (לוקה גארזה) חסרי סיכוי איתו. מינוסטה ניצחה אחרי ש-2/3 שחקני ההתקפה הכי טובים שלה לא שיחקו (אדוארדס ודוסמו), מי היה מאמין. מקווה שגובר יקבל קרדיט. יוקיץ' עם כמעט ממוצע טריפל דאבל. איזה אירוני זה שדנבר וההוקס עפו, 2 קבוצות התקפה מושלמת לדעתי אבל עם 0 שומרים, הזייה. מרוב שחקני התקפה ושחקנים שאוהבים את הכדור שכחו לשם שומרים. לא כיף לשחק נגד הניקס, שומרים טובים. העיקר זרקו מחמאות לדנבר בקיץ, אין ספסל ואין הגנה שם, רק חמישייה טובה מבסיס ליוקיץ'. יש לי הרבה מה להגיד על הפיסטונס והתחזיות של הגאון משיקגו, אדון קיי אבל נתעלם, לא מסוגל נפשית. הסדרה מול הניקס זה כלום לעומת הסדרה הנוכחית, נתניה כדורסל ירדה אשתקד ליגה ועדיין לא מזיז לי הכאב כמו הסדרה הנוכחית והכושלת.
מה יש להגיד על מה שאדון קיי כתב על דטרויט? אדון קיי נתן בבראקט שלו לדטרויט לעבור סיבוב בפליאוף. אני בעצמי לא האמנתי שאתם מסוגלים להסתבך מול האשפה הזאת שנקראת אורלנדו. למזלו של אדון קייד הוא בסבירות גבוהה יעבור את הסיבוב כי ואגנר נפצע בדיוק ברגע שהיה צריך לבעוט את הפיסטונס החוצה. וכדי להראות לך שאין לי דאבל סטנדרט על קייד אני אגיד שההדחה הזאת של דנבר היא כתם ענק על הקריירה של יוקיץ׳. לא אכפת לי מה יש מסביבו, יש הגנה, אין הגנה(והייתה להם הגנה יותר טובה העונה מההגנה בעונה שעברה), כן מארי, לא מארי. אי אפשר לקבל את זה שאתה מפסיד למיני בלי אדוארדס ודי וינצ׳נזו כשבמשחק המכריע אפילו דוסונמו לא שיחק ומי שבעט אותך החוצה היה טרנס שנון ג׳וניור והבחירה 28 של דראפט 2020. הפסיד סדרה לשליש מיניסוטה. וכל הסדרה הוא לא באמת מצא פתרון להגנה ששמו עליו ומשם כל האיבוד עשתונות שלו. באסה שהספרס יקבלו מאץ׳ אפ יחסית קל עבורם.
מה יוקיץ' אשם ? הביא פה ממוצע טריפל דאבל, רק מארי תיפקד, אשמתו שגורדון, ג'ונסון ובראון לא הגיעו לסדרה ? ווטסון, היחיד ששומר שם לא שיחק, המשמעות שלו כמו של סמארט בלייקרס. יש לו סנטר מחליף זקן והספסל לא תרם כמו שציפו. ואגנר בטוח לא יישחק הלילה ? זה משמעותי. מתי אדוארדס חוזר ? דוסמו גם מתי, זה משמעותי, אם הם חוזרים אז הסדרה נגד הספרס פתוחה לחלוטין. מקדנילס, גובר, ריד ייעשו את המוות לח'ברה של הספרס. את אדוארדס אף אחד לא יכול לעצור, לא משנה מי ישמור עליו. על הפיסטונס אין טעם לדבר, הופעת פלייאוף מביכה ובראש ובראשונה המאמן, מחק שחקנים בלי הסבר, נותן לכריס לבאר לשחק (זוכר מה אמרת לי עליו ?), אתה זוכר שאמרתי לך שדורן לא יודע לייצר. אשכרה חבורת אפסים התקפית סביב קייד, לאדוארדס יש את דוסומו ורנדל, לפילי' יש אין סוף... אמביד, ג'ורג', מקסי, הרוקי, גריימס, קלי אוברה. קליבלנד... אלן ומובלי בצבע, מושלם בשני צידי המגרש, אלן אדיר עם הארדן, הארדן ומיצ'ל בעמדות 1-2, שרודר עולה מהספסל, פאקינג שרודר. מה יש לפיסטונס התקפית ? טעות לשחרר את אייבי, מי ישמע מה הרווחנו בטרייד. טוביאס האריס יייאמר לזכותו העלה רמה, הבעיה שהוא היחיד. ג'ניקנס ולאבר בלופים של עונה סדירה, הארטר ורובינסון לבנים שצריכים לשחק איתי בשכונה. מאמן מוגבל ובלי פלאן בי עושה רושם, ציפיתי לשינויים. גרין לא משחק, סטיוארט גם לא מספיק, הולנד נמחק - הזייה, אשכרה אורלנדו מודים לו על זה.
מה יוקיץ׳ אשם? אני אסביר לך עם בדידים. קודם כל, הוא לא הביא ממוצע של טריפל דאבל בסדרה. במשחקים 2-4 הוא שיחק רע, שם הסדרה הזאת הוכרעה. הוא לגמרי היה מובל על ידי ההגנה שכפתה עליו איבוד עשתונות. במשחק השני הוא קלע 40 אחוז מהשדה, בשלישי 26 אחוז מהשדה וברביעי 36.4 אחוז מהשדה. אולי באורלנדו אתה מקבל מדליות על אחוזים כאלה ומניפסטים כמה אתה כשרון על חלל. אצל יוקיץ׳ זה משחקים שאתה מקבל ממנו פעם ב-3 שנים בעונה הסדירה ופה היה רצף של שלושה הפסדים שבכולם הוא היה חלש, אוויר בהגנה וכלום בהתקפה. זה עליו. הוא הפסיד סדרה לשליש מיניסוטה. כמו שכתבתי, כתם גדול מאוד. אין אף כוכב בסטנדרט שלו שהיה יוצא מולבן ממצב כזה. תדמיין את שיי נראה ככה במשך שלושה משחקים ומפסיד סדרה למיני ומה היו כותבים עליו. מה אמרתי על כריס לאבר שהוא תוספת של שחקן 8-9 סבירה מהספסל? לא עליו אתה מפסיד סדרה, עשה לי טובה. עוד מעט תכתוב את השקר הקבוע שאמרתי שפול ריד זה סנטר יותר טוב מאמביד. יאללה זרוק את הטייק החודשי עליו. אתם תעברו רק אם ואגנר לא ישחק הלילה. אבל לעתיד הבראקט שלי אני לא ממש חושש. המזרח של הניקס להפסיד ואני מאמין שאם הניקס לא נפצעים הם מגיעים לגמר.
זאת קבוצה שעל הנייר היתה אמורה לעשות קפיצה מדרגה אחרי ההגעה של ביין, ועד הפליאוף הם אכזבו מאד. זה נראה שדווקא בסדרה נגד דטרויט הכל מתחבר להם והם הופכים להיות הקבוצה שציפו שהם יהיו.
המג'יק זה כלום. אני כל הסדרה הזאת מתריע איך הם מזחלים לנצחון עם 36 אחוז מהשדה ושדטרויט עוד תחזור ותקח את הסדרה. מישהו מופתע שב-6 דק' טובות מחקו להם הפרש של 24 נק' בתחילת רבע שלישי במשחק הכי מכריע בסדרה? החיסור של וגנר זה מכת מוות כי לאין התקפה שלהם היה שחקן שהיה יכול להכנס לטבעת ולייצר לעצמו נק', איתו הם היו לוקחים את דטרויט שזה בושה גדולה מאוד ביחס למה שדטרויט צריכה להיות בשלב הזה. אבל למה שאלין על בראקט כמעט מושלם? שיהיה דטרויט ב-7. יוסטון זה עוד פאדיחה גדולה מאוד שהתרחשה. מחצית וחצי זה היה נדמה שהם לא מסוגלים לשים 60 נק' בבית במשחק פליאוף. 4 מ80 מה-3 היה נראה באיזשהו שלב כמו יעד ראלי מאוד. הלייקרס כמובן ידרסו דריסה כשירה ומהירה מול אוקייסי.
כמות המאמנים שצריכים ללכת הביתה, בלתי נתפס. מה הפרש השיא בסדרה אחת ? נדמה לי הלייקרס ייקבלו 160 במצטבר. בלתי נתפס מה שלברון עושה, בלתי נתפס, אם היה מוותר על כסף אולי היו יכולים ללכת עד הסוף, גארד וסנטר הגנתי היו צריכים והיה אפשר לדבר.