לא מתלהב בכלל ממה שלברון עושה. הוא משחק מול קבוצה מפוחדת, סדרה שלמה כמעט בלי דוראנט. יוסטון נראו כמו ילדים. יותר אירבולים במשחק הזה מכדורים שנכנסו לטבעת. זה לא מבחן. יוסטון הזאת יותר גרועה מג״ס אם הייתה נכנסת. אני רואה טייקים בטוויטר שהוא כבר עבר את ג׳ורדן ב2018, אלוהים כמות הילדים שלא ראו משחק אחד של ג׳ורדן שנכנסו לחיינו ברגע.
שלא תכניס לי מילים למקלדת אני רק אציין שלברון לא מדגדג את מייקל והוא יותר קרוב למג'יק, דאנקן, שאקיל והשאר מאשר למייקל לדעתי. יוסטון קבוצה של צעירים, מציקים שאני לא סובל, חתיכת שחקני הגנה, לברון עם סגל פצוע, מקבל את השומרים הכי טובים ומסתדר, איטסון שומר טוב, תומפסון, קאפלה בצבע מעולה אבל לא שיחק מספיק בסדרה, אחלה סגל יהיה ליוסטון עונה הבאה, ואן ואנליט ואדאמס ייחזרו, הבעיה במאמן שנכשל מאז עונת הרוקי שלו, אין לי מושג מה הולך שם בחדר הלבשה אבל על הנייר, הגנתית והתקפית זה סגל שיכול ללכת עד הסוף. הישג ענק ללברון, בגיל 41, בלתי נתפס.
בכמה משחקים נגמרת הסדרה של לברון עכשיו נגד סיאטל? אני צופה הפתעה לצערי..אני מודאג מהקנארד הבן זונה הזה.
לא רואה שום הישג יוצא דופן. יוסטון לא הראתה הגנה יוצאת דופן בסדרה הזאת ולמעט אמן תומפסון(שהוא רק בפוטנציה כרגע) אין שם שום שומר גדול. נכון שחשבתי שיוסטון יעברו בקלילות אבל לקחתי בחשבון שדוראנט יהיה חלק מהסדרה הזאת(למרות שמהחיוכיום שלו על הספסל נראה שהדבר האחרון שהוא רוצה זה להיות חלק מהקבוצה הזאת). זאת קבוצה מפורקת שצריכה ללכת לגריטה וכנראה לפרק את רוב החבילה הזאת. לברון והלייקרס ניצלו את זה. לצערם? זה אפילו לא 15 אחוז מהקושי שיהיה להם בסדרה הבאה. חחח מודאג מקנארד. כן, מעניין איך קארוסו, קייסון וואלאס ולו דורט הולכים ללהסתדר ביחד עם לוק קנארד. ההוא שסיים אתמול עם 3 נק׳ ב29 דק׳ ואת משחק חמש עם נק׳ אחת ב31 דק׳ עם 50 אחוז מהעונשין. מייקל ג׳ורדן איז אין דה האוס פל.
אין מה להסתנוור מהניצחון הזה. הרוקטס בלי דוראנט לא שווים כלום, הם בעצמם יודעים את זה ובגלל זה לא נתנו לו דקה מנוחה בעונה הסדירה כי הם פחדו לא להעפיל בכלל לפליאוף. מול אוקלהומה יגיע ההנגאובר
שמח מאוד בשביל מאקסי ואדג׳קומב. מקסי ממשיך להראות שנה מי יודע כמה שהוא הגארד הכי טוב במזרח. על הראש של בוסטון בטי די גרדן מ3-1. אמביד- מה הסיכוי שהבן אדם לא קוצר לעצמו את הרגליים עד לאגן דקה אחרי שהוא פורש? אלוהים ישמור, סבא שלי בן 85 סובל פחות מבעיות ברכיים.
@k_700 השאלה היא עכשיו כן האם הסיקסרס יכולים לעשות משהו מול הניקס? לא אופתע אם אמביד בכלל לא ישחק במשחקים הקרובים. פילי יהיו בכל מקרה אנדרדוג, אבל ללא אמביד זה יהיה בעיניי סיפור די קל לניו יורק.
לניקס יש הגנה טובה יותר מלבוסטון ויש להם שם אחד שהוא יותר גורילה מאמביד. הניקס יקחו, אבל לא ילקקו דבש. פילי לא פריארים
“אין כלום ליד קייד״ רק טובאיס האריס שבאופן יציב מגיע לכל משחק בסדרה הזאת ובמחצית אחת קולע 19 נק׳ ב18 דקות. בקטנה.
והינה ממשיך גם להיות הכלי נשק הכי אמין ברבע הרביעי בסדרה הזאת. אורלנדו חתומים פה על אחת מההחלקות המפוארות בהיסטוריה. להיות ביתרון 3-1 ו24 הפרש במשחק 6 בסדרה רק כדי להפסיד את המשחק השישי. עוד קבוצה שצריכה ריבילד מפואר.
@k_700 לדעתי אתה כן שוכח שדטרויט המדורגת מספר 1 במזרח. זה לא שהם כולם נגרים שם. בלי צל של ספק שהמג'יק נכשלו בסוף, אבל גם פציעת ווגנר תרמה לסוף הסיפור שלהם בפלייאוף. עכשיו נראה אם הפיסטונס למדו משהו מהסדרה הזאת. אתה מכיר יותר טוב ממני את יחסי הכוחות אבל האם המנצחת בין הקאבס לרפטורס יכולה להפוך את הסדרה הבאה לעוד יותר טובה?