2026 NBA playoffs

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

אמביד לא יישחק הלילה :)

יהיה מצחיק אם עוד שנה מיצ'ל ואמביד יעופו בחצי גמר איזורי.

2. DRORIKO Member

אני לא חושב שבכלל יש פה הימורים, פשוט כי אין ממש אופציות. ההגנה שלך לא יכול להתמודד איתם לא משנה באיזה טקטיקה תבחר. אז אמרו ״בוא נוציא את שיי מהמשחק ונקווה לטוב״. לגבי רדיק שהיה לי הרבה ביקורות עליו בהתחלה סך הכל עושה עונה טובה מבחינתו. לעשות מקום רביעי במערב ולהדיח את יוסטון, אמנם בלי דוראנט, זה בסדר גמור. האם הוא המאמן שצריך לקחת את הספינה אחרי לברון, ההוא שמלכתחילה הביא אותו לקבוצה?את זה המועדון יחליט

3. k_700 Member

לדעתי יכול היה להיות הרבה יותר צמוד אם היו גורמים לשיי להכנס כל המשחק לסל, לקלוע 35 נק׳, ללכת 12 פעמים לקו כשהשאר מתקשים לקלוע סל מ-8 ועומדים על פחות מ40 אחוז ל-3.
    כן, בשני המקרים אתה כנראה מפסיד אבל פה יצאת ב20 הפרש על הילוך שני. מה רדיק הרוויח מזה? כלום. רק הרגשה טובה שצ׳ט נכנס כמו קינג למשחק, איי ג׳יי הרגיש לערב אחד בפליאוף כמו ג׳יי דאב, קארוסו עשה מה שבא לו גם בהתקפה ומקיין נראה כמו הג׳וקר מהספסל.

בשורה רעה ללייקרס אם כל אלה חיממו ידית כבר במשחק הראשון ושוב, תודות לרדיק.

4. yakov_y YNWA

משחק 9 של הפיסטונס בפלייאוף, ערוץ הספורט שידר רק משחק אחד בערוץ הפתוח, רק את משחק 7.
    מדהים, כל פעם אני רוצה לכתוב את זה,
    הם כאילו עושים בכוונה שאת הפיסטונס הם לא משדרים.
    גם בעונה הסדירה שידרו אולי 2 משחקים של הקבוצה.

5. k_700 Member

זה בפריים. תעשה אמאזון פריים מאמין שגם בארץ יש לך תקופת נסיון.

6. k_700 Member

מסעותיו של טובאיס ״אין ליד קייד קאנינגהאם כלום אני מומיה״ האריס נמשכות.
    עוד חצי שני מצוין, משחק שביעי בפליאוף של 20+ נק׳.
    21 נק׳ בינתיים, 66 אחוז מ-3, שתי חסימות ושתי חטיפות.

לא רע יחסית למישהו שקבור באדמה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

https://x.com/TheHoopCentral/status/2052604817944789174

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

ג׳יי דאב אמור להיות כשיר לגמר המערב?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק האריס ממשיך ביכולת נהדרת. הלילה אלה היו גם דאנקן רוברטסון ודאניס ג'נקינס שתרמו רבות לניצחון. הראשון דפק שלשה "ממגרש החנייה" כשהמומנטום כבר היה בצד של האורחת.

קליבלנד? מיצ'ל לבד לא יכול להביא את הקבוצה לישועה. אלן ומובלי עושים מה שהם יכולים, אבל בעיניי הארדן מראה עכשיו סופית שהוא כבר לא לרמה הזאת.

10. yakov_y YNWA

איתך צריך לדבר רק מספרים,
    את מה שכתבת על מקיין בפילי', בזמן הטרייד וב-OKC כתבתי גם אחד לאחד, הגאון מקליפורניה שזיהה את כישרון הענק מדיוק שבעונת הבכורה שלו בליגה קלע 15.5 נק' (!) ב-38 אחוז מהשלוש, בחצי עונה ב-OKC קלעי שקולע 10.5 נק' ב-18 דק' בלבד ב-39 אחוז מהשלוש,
    איך ידעת שהוא יהיה כזה טוב ?

היה ברור לכולם שהוא בינגו נהדר של פרסטי,
    ככה זה אן בי איי, 2-3 גאונים ששותים את הליגה מכל הדפאקטים שיש כאן כמו הח'ברה מפילי' שבנו שם 48 אלף שחקני התקפה עם 0 שחקני הגנה בקו האחורי.
    לא סתם הניקס מתעללים בהם, קבוצה אחת שנבנתה למופת והשנייה כמו פח זבל אבל היי... העיקר שיש מספיק קלעי 3 מסביב לאמביד.

שלא תבין, אני קונה כל יום את מבנה הקבוצה הנוכחי, כוכב אחד ומבסביב חבורת נגרים ששומרים כמו פסיכיים ושוברים שיאי הגנה בליגה הזאת.
    זה עדיף מפילי' שיש לה רוקי צעיר, מקסי, אוברה, גריימס, ג'ורג' ואמביד מבחינת התקפית שזאת רמה פסיכית אבל הגנתית אין להם כלום... קצת אמביד ואדם בונה וזהו.
    עובדתית אין כלום ליד קייד,
    אם אתה לא רואה אותנו עונה שלמה זאת בעיה שלך אבל בפלייאוף זה עוד יותר בולט מהעונה הרגילה, מחפשים אותו, הכל תלוי רק בו.
    מספרית,
    30.5 קייד, 21.5 נק' להאריס, 12 רובינסון ו-10.5 דורן, זה הכל, זה לא בריא ומוכיח שאין לנו קבוצה מוכשרת אלא קצרה ביותר בצד ההתקפי.
    רובינסון ודורן נשענים 100 אחוז על קייד ולא מייצרים לעצמם !!!

צריך להגיד את האמת, דנבר או פורטלנד מהמערב שכבר נמצאות בבית או אפילו יוסטון יריבות קשוחות יותר מקליבלנד ואורלנדו.
    במערב היינו משלמים מחיר על משחק ההתקפה, הגנתית אנחנו מפלצות, רק OKC מעלינו בכל הליגה, בוסטון אין לה הגנה בצבע כמו שלנו ומינוסטה ויוסטון קצרות הגנתית.

טוביאס האריס עם החוזה הגדול שלו נכנס לגיל 34, הוא ענק והעלה את הרמה שלו בפלייאוף ונזכור לו את זה אבל...
    השנתיים שלו אצלנו הם החלשות שלו ביותר בקריירה מאז עונת הרוקי ב-2012, זאת עובדה !
    הוא בן 34, זה נכון וזאת הסיבה ולכן ביקרתי אותו במהלך השנתיים האחרונות.
    בפלייאוף הזה הוא אגדה בשני צידי המגרש, מזכיר את הקנדציה ה-1 שלו אצלנו ושיא הקריירה שלו.
    הבעיה... שהוא העלה רמה בזמן שדורן וחבריו הורידו את הרמה.

יש לי עדיין סיוטים מפאולו באנקרו, לשחק נגדו ואז לעבור להארדן ומיצ'ל זה ציפס, עולם אחר בכלל.
    כל עוד קיון אליס לא יישחק 40 דק' ויהיה על קייד אנחנו נטאטא את קליבלנד,
    הלבנים האלה לא יכולים לשמור על קייד וגם לא הכוכבים שלהם.
    החזקתי מקני אטקינסון, כנראה שהוא לא כזה מאמן גדול.

את המשחקים של OKC לצערי אני מפספס כי זה ממש מאוחר ואני לא מושך,
    את המשחקים של הניקס אני רואה וסובל, הם כל כך חזקים.
    אנונובי, ברידג'ס, רובינסון בהגנה זה סיוט הכי גדול.
    בהתקפה יש להם מאסטרו ברמה של צ'אבי הרננדדז ששולט במשחק, אמן כדורסל, כולם שם שחקנים מעולים וכולם יודעים שצריך לתת לו את המושכות, מייק בראון וכולם יודעים שברונסון ייקח אותם רחוק.
    מהספסל עולה לך פאקינג גורדן קלארקסון שיכול לגנוב משחק לבד, בהתקפה יש את טאונס שהוא הסנטר הקולע הטוב בהיסטוריה ואי אפשר לתת לו חצי מבט אפילו.
    מזל יש לנו את הביתיות.

איך ניקו האריסון פיספס גם את לוקה וגם את ברונסון ?!?!?!

11. k_700 Member

לקלוע 30 נק׳ עם 7 אסיסטים זה בערך מה שאני מצפה משחקן שנבחר לפתוח באולסטאר, הנהיג את הקבוצה שלו למקום 1 במזרח וכנראה יבחר לחמישיה ראשונה באול אן בי איי, בטח כשהיריבות שהוא פוגש הן דטרויט וקליבלנד(אוויר חם). זה הדיפולט.

בשני המשחקים מול קליבלנד קייד אפילו לא צריך להיות גדול. נותן בערך את הממוצעי עונה שלו שם. ככה זה כשיש צוות מסייע נהדר לידך והיריבה היא יריבה מזרחית עלובה.

חולק מאוד על זה שהשנתיים האחרונות של האריס היו החלשות בקריירה שלו. ממש לא קרוב לזה אפילו.
    הממוצעים שלו היו נמוכים כי מן הסתם היוסג׳ שלו בהתקפה היה הקטן ביותר בקריירה(למעט עונה אחת ספציפית בפילי).
    היעילות שלו מצוינת וברור לגמרי מה היה התקן שלו בשנתיים האלה. הוא היה צריך להיות הוטרן שמדריך, דוחף וגורם לחבורה של ילדים להתחבר לחבורה של ילדים שנלחמת, לומדת ומאמינה בעצמה. עשה את זה מצוין. ההיסטוריה תזכור לחיוב את התפקיד שלו במועדון הזה בנק׳ הזמן שהגיע אליה.

הוא לא מבליח בפליאוף, הוא מצוין בפליאוף.
    להגיד לי ששחקן שקולע ביציבות 21.5 נק׳ למשחק בפליאוף הזה עם כמעט 47 אחוז מהשדה זה כלום ולא בריא זה קשקוש.
    בדיוק הרובין שאתה צריך להיות השחקן המוביל שלך.
    אנחנו על זה שהאריס כרגע קולע בממוצע יותר נק׳ בפליאוף הזה מ:
    1. וומבי
    2. שאנגון ומס׳ 2 שלו תומפסון.
    3. הארדן.
    4. מס׳ 2 של הניקס- טאונס.
    5. מס׳ 2 ו3 של אורלנדו שפגשתם בסיבוב הקודם ועוד הרבה מאוד שמות שנחשבים כוכבים עולים בליגה הזאת.
    *גם יותר מאנט אבל ניתן לו הנחת ב׳ באוהל על הכשירות הלא ברורה.

וכל זה בהתייחסות רק להתקפה שלו. יש לו כבר רגעים בהגנה בפליאוף שאם היו קוראים לו וומבי, תומפסון או גובר היו נכנסים לקלטות האייליטס של הסוף שנה.

כמו שאמרתי, אין פה תירוצים. לקייד יש הכל כדי לנצח את המזרח.
    כולנו ראינו את ההופעה של האריס במשחק 7 כדי לדעת שכשצריך שחקן עם אופי במשחק הכי חשוב בסדרה, גם לשם הוא יופיע בהופעה של חייזר.

בכלל הציפיה היא שליד כוכב כדורסל שצריך להוביל אותך לאליפות מס׳ 2 יהיה דווין וויד כזה שקולע 27 נק׳ למשחק היא מגוחכת.
    זה כמעט ולא קורה ולא צריך שיקרה.
    פאו גאסול קלע 18 ו19 נק׳ למשחק בפליאוף כשלייקרס לוקחים אליפות ורבים החשיבו אותו לגבוה הטוב בליגה אז.
    אז קובי היה לבד?

ג׳יי דאב היה בפליאוף מצוין בעונה שעברה אבל קלע 21.4 נק׳ למשחק. אז לא היה כלום ליד שיי?

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/26
  12. yakov_y YNWA

@k_700
    אם מתייחסים אך ורק להתקפה.
    לקובי (שהיה גדול בפני עצמו) היה את גאסול וביינום + לאמר אודום באליפות ב-2009,
    ב-2010 אודום הידרדר כי היה זקן ובמקומו הגיע רון ארסט שהיה שחקן מצוין בשני צידי המגרש.

שיי היה לו רק את וויליאמס וצאט בצד ההתקפי אשתקד אבל שיי גם כן לבל גבוה מאוד מבחינת קייד.
    צריך לקרות משהו יוצא דופן כדי ששיי לא ייקח 2FMVP רצוף, השוואה לא הוגנת.

לקייד היה בעונה הרגילה רק את דורן ובפלייאוף יש לו רק את האריס.
    קייד אחראי לדאנקן רובינסון ודורן בפלייאוף הזה, יש לי 0 טענות כלפיי הכוכב שלי בפלייאוף הנוכחי ובכל הקריירה שלו אצלנו.

ליוקיץ' (!) היה את מארי, פורטר וגורדון לצידו ואני לא מחשיב את בראון שהיה רוקי ופרץ רק לפני שנה.

תראה מה היה לג'יילן בראון וגייסון טייטום בבוסטון,
    פורזינגיס שהיה פצוע חצי פלייאוף + הולידיי שהיה ברמה גבוהה + פריצ'ארד מהספסל + וייט + הורפורד (במקרה שלו לא זוכר אם פה הייתה הנפילה שלו לאור הגיל או שנה אחרי) + בריסט ממכבי ת"א (הייתי חייב להכניס).
    איך אפשר לא לקחת אליפות עם רוסטר כזה ? קייד לא היה לוקח במקום בראון או טייטום אליפות כאן ?

תראה משחק שלנו, הכל סביב קייד, הכל, 100 אחוז תלויים בו.
    תן לו שחקן התקפה איכותי ותראה ירידה בזריקות, בהחטאות מהשדה ובאיבודים, הכל עליו.
    אני מאוד מרוצה ממה שנבנה,
    פשוט זה קצר ותלותי, אני רוצה להשתפר, תן לי עוד 2 שחקנים בקיץ ותשמור על ה-8 הראשונים.
    איך אפשר לפספס את זה שהכל עליו ואם הוא בחוץ אנחנו גמורים ?
    השחקנים לא יסכימו איתך.

13. k_700 Member

בוא נתייחס להתקפה.
    לאמאר אודום באליפות של 2009 קלע בפליאוף 12 נק׳ למשחק עם אחוזים טובים ל-3.
    רוצה סקופ? כמו מה שקולע דאנקן רובינסון המשוקץ.

באליפות של 2009 אנדרו ביינום קלע 6.3 נק׳ למשחק. היה חלש ברוב הזמן.
    אריזה היה מצוין אבל בעיקר בהגנה(בהתקפה קלע 11 נק׳ למשחק).
    אתה לא ראית את עונת האליפות של הלייקרס ב2009 ואני משער שגם לא את זו שהגיע אחריה.
    אם כבר להזכיר לי את ביינום אז ב2008 כשהיינו חייבים אותו לסדרה מול בוסטון בגמר.

הביקורת שלי על קייד משני המשחקים הראשונים בפליאוף(שלא חיפש למסור ולהפעיל את השחקנים לידו) מתמששת כמו כפפה ליד.
    מאז שהוא מוסר יותר ומשתף יותר רובינסון קולע יותר טוב, האריס רק צובר יותר בטחון ומשתפר ממשחק למשחק וגם תומפסון נראה כבר הרבה יותר מחובר בהתקפה.

תפסיק לבלבל לי את המוח. יש ליד קייד פריקים הגנתיים ואחלה asset בהתקפה.
    שחקן שקולע 21.3 למשחק בפליאוף, כולל תפוקה עקבית בכל מחצית שנייה בפליאוף זה בהגדרה שחקן שהוא מסייע לכוכב שצריך שחקן כזה בקבוצה שרצה לאליפות.

על הצוות המסייע של טייטום שמעתי גם לפני חודש כש99 אחוז מהאנשים נתנו לבוסטון פרי טיקט בבראקט שלהם לגמר nba.
    היום רובם איתו בבית.

קייד צריך להוכיח את התפקוד שלו ככוכב במעמדים שטייטום כבר פגש.
    ניקס בסיבוב הבא יהיה המבחן האמיתי הראשון שלו.

קליבלנד ואורלנדו(שהייתם עפים נגד הקבוצת יורוליג הזאת אלמלא הפציעה של ואגנר לדעתי) זה אפילו לא אפיטייזר. שים אותן במערב זה קבוצות ברמה של ג״ס.

מעניין אותי מה האריס עוד צריך לעשות כדי שתגיד טעיתי, לא הבנתי את התפקיד שלו, נסחפתי אחרי הייפ מוגזם שטען שהוא washed בגלל הקרקס של פילי ליד גדול האוברייטדס של הליגה בעשור האחרון.
    בצד החיובי? זו לא תהיה הפעם האחרונה שמישהו פה שלא אוהד את הקבוצה שלך מבין דברים על הקבוצה שלך שנתיים לפני שגם אתה תקלוט את זה בהצתה מאוחרת.
    שוקל להרים בילבורד בהאייווי.
    better call k.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/26
  14. yakov_y YNWA

@k_700
    1. אני שנתון 1994, רואה אן בי איי מגיל קטן, גדלתי על אייברסון, עוקב באמת אחרי הליגה הזאת מקיץ 2004, בגלל זה אני אוהד הפיסטונס.
    כמובן שראיתי את האליפיות של הלייקרס.

2. אתה קלטת את הפיסטונס לפני כולם ? וואלה ?
    אני רוצה לראות לא רק אותך, אלא משהו אחד בעולם הזה שהימר שהפיסטונס ייסימו במקום ה-1 במזרח.
    יאללה תביא לי הוכחה, בנאדם אחד בעולם שהימר על זה.

3. כדי להוכיח לך שאני לא בכיין אציין שאהבתי מאוד את הסגל בעונה שעברה,
    אשתקד היינו טובים יותר עם רוסטר טוב יותר, פשוט צעירים בלי ניסיון.
    היה לנו את ביזלי + אייבי (חצי עונה) + שרודר + פונטקיו (עם כל הזילזול, נתן אצלנו חצי עונה גדולה וזכרתי את זה).

זה די סוגר לנו את הדיון,
    אני לא בכיין או מושחת, אני ריאלי, אשתקד היה לנו את ה-4 תותחים האלה לצד קייד,
    תן לי אותם עכשיו אני עושה חגיגה.
    שרודר הלך לחוזה גדול, ביזלי סתום ואייבי חזר בתשובה.
    פונטקיו סתם לא קיבל צ'אנס מהמאמן החדש.

הודחנו נגד הניקס כי... איביי נפצע, פונטקיו לא שיחק והכי חשוב הולנד וסטיוארט לא שיחקו נגד הניקס,
    כמובן גם זה היה פלייאוף ראשון וניצחנו פעמיים בגארדן וכמובן היה משחק שהשופטים נתנו להם + ברונסון היה ענק + הניקס קשים בטירוף.

אשתקד הקבוצה הייתה טובה יותר, השנה יש לנו כחיזוק מבחוץ רק את גבוטה גרין.

4. הסיכוי שאני אגיד שטעיתי לגבי האריס קלוש,
    ראיתי אותו עונה שלמה, איכזב, מקבל כאן 26 מיליון, מסתיים לו החוזה וטוב שיילך.
    ג'נקינס, רובינסון, האריס, ריד, אני אשמח לראות אותם בחוץ ולקבל שחקנים חופשיים טובים יותר שיהיו בשוק.

15. k_700 Member

1. מה אכפת לי מה פרשנים אמרו? אני כתבתי בשבוע הראשון של העונה שזו קבוצה טופ 3 במזרח(הרי לסיים ראשון או 3 זה דבר לא מעניין שגם תלוי הרבה פעמים בכשירות ספציפית בנק׳ זמן מסוימת בעונה) שצריכה במינימום לעשות גמר מזרח. כרגיל, רבת איתי עם התחזית הזאת כאילו יצאתי מאיזה חללית שחזרה ממאדים.
    מתישהו יפול לך האסימון שמסביב לקייד ריפדו קבוצה שמתאימה בדיוק לאספקטים החזקים שלו. בדיוק אבל.

3. עזיבה של שרודר. היא חיובית בתכלס כשרואים איך הוא נראה בהגנה והוא בטח לא שווה את החוזה שקיבל.
    פונטקיו?ב זה מאלץ אותך לשחק עם הרכב נמוכים ואתלטים יותר אחרי שעזב, גם פה חיובי.

רק העזיבה של ביזלי הניבה אצלי סימן שאלה כי המפגר הזה היה שחקן שהיה משאיר הכל על הפארקט ולא סופר אף סופרסטאר שבא מולו. צריך כאלה.
    אבל עשיתם מהלך יפה מאוד שהביא לכם את רובינסון שענה על צורך מיידי- הקלע פרימטר מהפינה היציב של הקאטץ אנד שוט.

הודחתם מול הניקס כי נראיתם לא בוגרים וזה היה שיעור, גם לקייד שנראה הססן.
    בהימור שלי אתם גם עכשיו תודחו מול הניקס אבל הניקס זו הקבוצה הרצינית היחידה שאני מחזיק ממנה במזרח, אז אפשר להסתכל לאחור, לראות אם היה פייט טוב ולהסיק מסקנות במידה וזה כן יקרה.

4. כן הבנתי כבר לפני חמש שנים שאתה אולי רואה כדורסל הרבה שנים ואולי מייעץ לכל מיני ילדים בחוג של 4 בצהריים אבל אתה לא מבין כדורסל.
    כנראה שגם ממוצע של 42 נק׳ למשחק לא ישנה את דעתך.
    האריס לא הגיע כדי להרשים אותך בעונה הרגילה. הוא עשה מה שצריך לעשות, שיחק בקצב הנכון כדי להגיע הכי בריא שאפשר לקיץ ולתרום מהנסיון לכל החבר׳ה הצעירים שהיו צריכים מבוגר אחראי שיקפטן אותם.
    אחלה של שחקן לשנתיים כשאתה לא קרוב בכלל לשלם מס. גם הגנתית למרות גילו הוא נראה מצוין. היו מי שהבינו מבעד לסטט׳ הפשוטה שהוא לגמרי נראה טוב במסגרת הדק׳ והיוסג׳ שהוא מקבל והיו כאלה שהעדיפו לקלל, לגדף ולקרוא כל מיני קשקשני רשת שקברו אותו.
    גם עם דורן עשית את אותו דבר לפני שנתיים והינה הפלא ופלא הוא גודל להיות אולסטאר אקטיבי ויציב במזרח(כן גם הוא צריך עוד להכניס דברים למשחק שלו). אני באמת צריך עסק צדדי שבטוח לא יהיה במישיגן, הסטייט הכי ערבי ומגעיל בארה״ב.
    אולי נעבוד מהבית.
    better call k

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 0)

1. Scouser