NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לך ב- ESPN מה זה משנה..

2. דימה Member

רבע שלישי 8:05 דק'
    זה פשוט לא יאומן איך כל הבלגאן הזה עכשיו ( 2 פאולים לחובת כריס פול ו 3 לחובת ווסט תוך איזה דקה וחצי)
    וסאן אנטוניו מובילים רק פלוס 10.

3. JR-Riquelme Member

גועל נפש של שיפוט שהכריע את המשחק מוקדם מהצפוי. 2 עבירות תוקף של פול עם עבירת תוקף של ווסט ועוד 2 עבירות של ווסט, אין דברים כאלה. בתוך כמה זמן זה היה? לא יותר מ2 דקות.

בנוסף הדאבל טים על דאנקן הרג. אני לא מבין בכלל מה פשר הדאבל טים המעורר רחמים הזה. פג'ה ופארגו לא סגורים על עצמם מה הם הולכים לעשות, דאנקן 5 מטר מהסל ועדיין יש עליו דאבל טים, ממש לא מובן. דאבל טים מביאים רק שהוא עומד לעשות מהלך כדי להפריע ולא סתם לעמוד ולהשאיר שחקן פנוי.

איך אפשר בלי מילה רעה לספרס, רוברט הורי חתיכת שחקן מלוכלך שהעולם לא ברא. נתן מרפק מכוון שפגע בדיוק בגב הכואב של דיוויד ווסט וכנראה שגרם לו לפציעה עוד יותר חמורה ממה שהיה לו וקשה להאמין שהוא ישחק במשחק הבא. אבל זה לא היה מכוון, סן אנטוניו הם רק קבוצה שמראה לליגה איך להיות גברים ולנצח בכדורסל אמיתי וקשוח :aaarofl:

בקיצור אולי זה המשחק שישבור את ניו אורלינס, ואולי ניו אורלינס שוב תתעלה ותנצח בבית.
    אם לייקרס היו באים ועוברים את ניו אורלינס או יוטה אין לי בעיה, אבל שזו סן אנטוניו זה דבר שאני לא יכול לסבול.

4. כחול לנצח! Member

גועל נפש הספרס האלה!!!!!!!!!!!!!!!!! שנה שעברה הורי כיסח את נאש שעשה להם צרות ואתמול הורי כיסח את ווסט שקירקס אותם במשחק הקודם!! ווסט ישחק משחק הבא??

5. piston Member

אחרי כל ההשמצות שהפלתם על הספרס.

מישהו מוכן באמת להמר נגדם במשחק 7?

עם או בלי ווסט.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אלו לא שריקות יוצאות דופן כה שאתם מתארים. אם כבר שיפוט הולך נגד מישהו כל השנים זה נגד הספרס. דיויד שטרן שונא אותם. השריקות תמיד הולכות לטובת קבוצות כמו פיניקס, לייקרס, קליבלנד וכו', איפה שהסטארים מקדמי המכירות משחקים.

7. דנידין Member

ברור שהשופטים נגד סאן אנטוניו, כך היה כל השנים.

משחק מספר 7 הוא המשחק שבמרבית המקרים הולך לקבוצה המארחת. קשה לשחק נגד הקהל במיוחד בניו אורלינס במשחק כה מכריע. זה משחק תפקיד ענק כל הסדרה וזה ישחק תפקיד בעיקר הפעם. ניו אורלינס אני מאמין שיעברו.

8. אבו Member

כן, ההורנטס עוברים.

9. דנידין Member

אכן, ההגנה של סאן אנטוניו בנסיגה ברורה. פעם לסאן אנטוניו היה נעים ונוח לשחק בחוץ, היו עוצרים כל קבוצה בביתם. מול ניו אורלינס זה לא עבד עד עכשיו ואין כל סיבה שזה יעבוד במקום בו אף קבוצה לא רוצה לשחק בחוץ - משחק מספר 7.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פז, זה בעייתי. שחקנים ומאמנים תמיד מדברים על כך. לא להגיע למשחק מס' 7 בחוץ. מייקל תמיד נמנע מלהגיע למשחק מס' 7 בחוץ (נגד יוטה, ניקס וכו'), זה הופך את המשימה לכפולה ומשולשת קשה יותר. אם זה בבית זה כמובן סיפור אחר. אם סאן אנטוניו היו הספרס החזקים שאנחנו מכירים, הם כבר היו סוגרים את הסדרה. אבל הם לא מצליחים לקחת שליטה, זה לחלוטין לא ביידים שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/08
  11. eilon11 Member

פעם לסן אנטוניו לא היה כמעט הבדל בין בית לחוץ ושיחקה אותו דבר מי שלא זה היריבה שתמיד בסן אנטוניו היה מתקשה לשחק את המשחק שלו. במשחקי חוץ רוב ההפסדים של הספרס היו בגלל הקהל שדחף את המארחים, לכן לא חושב שזה מה שיכריע את הסדרה.
    אם השופטים לא יכריעו אותו בגלל פחדם מקהל אז ג'ינובילי יכריע אותו כי עם גיבוי מהשאר והניסיון של דאנקן ופארקר ובואן והורי ואפילו קצת מפינלי ניו אורלינס לא פייבוריטית

12. JR-Riquelme Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    תביא לי רק משחק אחד שסן אנטוניו הפסידה בגלל שופטים. אחד.

לעניין, בלי ווסט אני מאמין שהסיכוי של ניו אורלינס שואף לאפס ועם ווסט זה יהיה משהו כמו 60-40 לניו אורלינס.

מר סלע היקר, לשרוק 5 פעמים ברצף נגד 2 הכוכבים של ניו אורלינס ומתוכם 3 עבירות תוקף, זה יוצא דופן. בטח שזה תוך 2 דקות.
    ואתה ואני יודעים שהשופטים ב-NBA מבליגים הרבה מאוד כדי לא לעצור את השטף של המשחק ואפילו אם היו עבירות(ומתוך 3 שריקות לתוקף היה רק אחד במקום)לא שורקים את הכל. אל תיתמם.

13. דנידין Member

תגיד אתה רציני? מה אני יביא לך עכשיו דוגמאות, אם היית רואה כדורסל בצורה יותר אובייקטיבית בשנים האחרונות היית מבין כמה שהספרס סובלים מהשריקות. שטרן לא סובל אותם וכל הקבצות ההגנתיות שעושות קצת פחות שואו כמו דטרויט וכדומא. אתה מתרגש מכמה שריקות ששרקו נגד הקבוצה שלך כאילו אתמול התחלת לראות כדורסל. דברים כאלו קורים הרבה לכאן ולכאן, תחיה עם זה בלי לבוא לכאן ולבכות. לא ראיתי הרבה שבאים לכאן ובוכים על שריקות (טוב נו סרגיי), כי כולם כאן רואים כדורסל שנים ויודעים שזה חלק מהמשחק (אגב גם בכדורגל).

14. JR-Riquelme Member

אל תתחיל לבוא לי פה עם ההמצאות שלך שסטרן לא סובל אותם וכו'...
    אני מדבר על עובדות, השופטים עוזרים לקבוצה הפושעת הזו בכל סדרה שלהם. נגד פיניקס עונה שעברה, עכשיו נגד ניו אורלינס ואני בטוח שזה ימשיך.

ואני רוצה דוגמאות. שפוך. כל מה שאתה יודע לעשות זה לדבר באוויר.

אני רוצה לראות אותכם מדברים ככה אחרי שפושע כמו רוברט הורי יפצע את אחד השחקנים הכי טובים שלכם.

קבוצה של פחדנים

15. דימה Member

טוב מה שאני באופן אישי הבנתי מהמשחק הזה של ניו אורלינס...
    זה שבלי כריס פול באמת אין להם מה לחפש על הפרקט בכלל.
    פארגו לא מסוגל לעשות כלום, אבל באמת כלום.
    אם תשימו אותי על המגרש אני יעשה יותר ממנו.

היום בלילה יוטה לייקרס...
    יאללה דרון וויליאמס שלפחות אחד מהמחזור שלך יעלה שלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx