NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

  1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    ריקלמה, זה אכך כך. סאן אנטוניו היא לא חביבת הליגה וזה כולל כמובן את הנטיה של השופטים. אתה לא מצפה שיביאו לך כאן דוגמאות. תתנתק לרגע מהשנאה ותקשיב למי שרואה את הליגה תקופה ארוכה. אני לא מדבר כאן מאהבה לאף קבוצה, אבל הספרס בכל מקרה לא נהנת משיפוט תומך. הלילה ניו אורלינס הובסה, שופטים לא שופטים לא היו משנים זאת. משחק 7 הוא אצלכם, אתם במצב עדיף ומאמין שתעלו. תסתכל קדימה ותמשיך הלאה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/5/08
  2. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    אני רואה את הליגה לא מעט זמן כדי לדעת בעד מי השופטים ובעד מי לא, אני לא צריך שתסבירו לי... אלא אם כן אתה הולך אחורה לשנות ה-90 שלא רלוונטיות.

    אתם מדברים באוויר על כך שסטרן שונא אותם, יכול להיות שהוא שונא אותם, וזה עדיין לא אומר שהם שהשופטים נגדם. תשאל את כל מי שעוקב אחרי הפלייאוף לפחות ב3 שנים האחרונות בעד מי השופטים.
    יש לך ולדינידן מן נטייה מוזרה להתעלם מהעובדות ולהמציא דברים משלכם, למשל אחרי שקובי נותן פלייאוף חלומי ומופיע בכל משחק עם תצוגת שיא, אבל אחרי שהוא נותן רבע רביעי רע נגד יוטה בחוץ אתה פתאום מתחיל עם השטויות של לוזר. וגם זה היה בגלל הגב.

    עכשיו אני לא אומר שאין טעויות שיפוט, בטח שיש ואפילו סן אנטוניו סובלת מטעויות שיפוט לפעמים. אבל הרבה זמן לא ראיתי ששורקים 5 עבירות רצוף ו3 עבירות תוקף מתוכם, להוציא את הגמר העלוב של מיאמי-דאלאס שאני לא זוכר במדוייק אם היו 5 עבירות רצוף אבל בהחלט השופטים גם שם שינו את פני המשחק. ומיאמי זאת קבוצה שמאוד אהבתי(וויד ושאק) אז אני לא מדבר שוב משנאה.
    ההחלטות של השופטים בעצם שברו את ניו אורלינס שניסתה וניסתה לחזור אבל לא הצליחה בגלל שריקות דימיוניות בכל יציאה שלה להתקפה, אני לא יכול להגיד שניו אורלינס לא הייתה יוצאת מובסת לולא השריקות המוזרות אבל אני יכול להגיד שזה בהחלט השפיע והעלה את הדם למוח לשחקנים כמו ווסט.
     
  3. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    קשה לי לראות את ההורנטס שוחטים את סאן אנטוניו במשחק מספר 7
    ובמשחק צמוד לניסיון יש משקל מכריע

    הכל יכול לקרות
    אבל ההימור שלי זה הספרס
     
  4. Gunner4life Member

    הצטרף ב:
    ‏20/7/06
    הודעות:
    37
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בתור אוהד סאן אנטוניו, וכאחד שראה מספיק משחקים שלהם בשנים האחרונות, אני לא מסכים עם הטענה שהם מקופחים ע"י השופטים, היו משחקים שהם אולי סבלו משריקות אבל היו גם משחקים שהם נהנו מהן, כך שזה מתאזן. לגבי המשחק מהלילה, כל תומכי ניו אורלינס יכולים להפסיק לבכות, מתוך חמשת העבירות המדוברות, רק אחת היתה תלושה לחלוטין מהמציאות, והיא העבירה של ווסט על ג'ינובילי בהתנגשות החסימות שהיתה שם. שתי עבירות התוקף של פול מוצדקות לחלוטין, הוא פשוט דחף פעמיים את בואן עם היד, וזה מה לעשות, עברת תוקף. גם העבירה של ווסט על דאנקן בהגנה היתה מוצדקת לחלוטין, אך עבירת התוקף שלו היא גבולית משהו אבל לדעתי נכונה. כמובן שזה מוזר לראות שריקות כאלה נגד סופרסטארים כמו פול ווסט ברצף שכזה, כיוון שהליגה נוטה לאפשר לכוכבים לעגל פינות. ולכן אני מאוד שמח שסוף סוף, השופטים לא פחדו לשרוק עבירות מתי שצריך.
    בקשר למשחק השביעי, אני לא יודע מי תנצח, אבל אני בטוח בדבר אחד, זה לא יגמר שוב ב-20 הפרש. המשחק הולך להיות צמוד, וכשהדקות האחרונות יגיעו, אני מקווה שהניסיון יתן את אותותיו.
     
  5. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הכל מראה על נצחון של סאן אנטוניו על ההורנטס במשחק השביעי והמכריע. הניסיון הגדול, האיש הגדול על הקווים, הווינריות,
    אבל אני עדיין חושב ובעיקר מקווה שניו אורלינס תעשה את זה. הם יכולים וצריכים לעשות את זה. סאן אנטוניו ממש לא בגדולתה בסדרה הזאת. דאנקן מלבד המשחק היום נעצר בצורה נפלאה על-ידי טייסון צ'נדלר, הספסל לא תורם מספיק ונראה שעם כל הניסיון ניו אורלינס פשוט טובה יותר מהספרס. לחבורה המלהיבה של ביירון סקוט יש את הכלים לעשות את זה. אני מאמין שדייויד ווסט לא יפספס כזה משחק ויחד עם כריס פול, פג'ה וספסל לא רע בכלל בראשות פארגו ובונזי וולס ההורנטס לא יכולים להפסיד את זה!

    ב-ESPN לא אמרו שיהיה גם בוסטון-קליבלנד וגם יוטה-לייקרס בין שישי לשבת? מוזר..

    דרך-אגב, מתי יהיה המשחק השביעי, יש שידור?
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/08
  6. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    אמרו גם אמרו, כרגע על פי לוח השידורים רק לייקרס-יוטה ישודר.
     
  7. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    כריס פול כדרר וביד השנייה שמר על מרחק מבואן, כמו שהוא עושה הרבה מאוד ועדיין לא שרקו לו על דבר כזה, בואן כמנהגו זרק את עצמו 5 מטר על סתם, והשופטים בלעו את זה. אולי רק העבירה הראשונה הייתה, אבל אם אני לא טועה לפי החוקה ב-NBA אם השחקן המגן נמצא בתוך העיגול עם השחקן המתקיף אין עבירת תוקף בשום מקרה.
    ואמרתי כבר שאפילו אם היה ולא היה, איך יש מצב ששורקים 3 עבירות תוקף ברצף? ב-NBA תמיד מבליגים על דברים כאלה, הם יכולים לשרוק פעם, פעמיים גג, אבל כל מי שרגיל ל-NBA ולא ליורוליג יודע שזה לא קורה.

    המשחק הזה מאוד עצבן אותי ואתם יכולים לבדוק שאף פעם לא בכיתי על שופטים בעבר... מעניין שדווקא נגד סן אנטוניו זה קורה.

     
  8. Barrel Roll Member

    הצטרף ב:
    ‏1/4/07
    הודעות:
    590
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם מתווכחים על שטויות, כמו ילדים קטנים. תחזרו לדבר כדורסל בבקשה.

    אני מבין שאמוציות זה חלק גדול מהמשחק, אבל ג'יז.. דיוויד ווסט, תירגע. החוסר ניסיון הזה גרם לטכני ולבלבול במשחק של ניו אורלינס, מה גם שדיוויד היה חושך במשחק הזה. כריס פול הוא אחד השחקנים המטורפים שיש בליגה הזאת, מאיפה הוא מביא את הדברים האלו, ראיתי פה שזרקתם שוויליאמס יותר טוב מפול.. אני לא הייתי ממהר לעשות השוואות ולקבוע דברים. אגב, זה רק אני או שהשדרים דיברו איזה 5 דקות על כמה שכריס פול בחור טוב, מנהיג, מתייחס לכולם באופן שווה, בחור מיוחד וכו'..? זה היה מוזר חח
    פארגו הוא השחקן הכי מיותר שקיים בNBA, הוא צריך לראות כל משחק מהספסל, או מהיציע אם זה אפשרי..
    אני לא יודע מה יקרה במשחק השביעי, אבל אני שמח שיש לנו משחק שביעי, שופטים לא שופטים.. ווסט או לא ווסט, זה פלייאוף.
     
  9. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    פארגו דווקא שחקן ספסל מצוין לדעתי שיכול תמיד לעלות מהספסל ולתת את הנק' שלו... אתם לא מצפים ממנו אתמול שהוא נכנס בגארבג' טיים לעשות משהו נכון? הוא סתם זרק כל מה שהגיע אליו. ראיתי אותו מספיק העונה ואני גם זוכר אותו קצת משיקאגו, בחור שיודע ליצור לעצמו מצב ויש לו יד טובה. הוא בתקופה רעה בזמן האחרון...
    אותו דבר מייק ג'יימס, ג'יימס זה סקורר אבל הוא בתקופה רעה(הבחור בקושי מקבל 3 דקות כל משחק) ואתמול גם הוא זרק כל מה שהגיע אליו סתם ככה בלי מחשבה. אני מרחם עליהם שהרכז הראשון בקבוצה שלהם הוא כריס פול... כי אלה שחקנים שיכולים לקבל בהרבה מאוד קבוצות לפחות 25 דקות למשחק.

    אבל השחקן שהכי מרשים אותי מהספסל של ניו אורלינס להוציא את בונזי וולס(שאין לי מושג מאיפה נובעת חוסר האמונה של סקוט בו, הוא שחקן ספסל מצוין ומיס מאצ' בטח ובטח מול הספרס) זה ג'וליאן רייט שבשנה הבאה אני כבר בטוח שיקבל הרבה יותר דקות וגם יהיה אפקטיבי. זריז, מהיר, אתלט ומאוד מגוון. התאהבתי בו מהמשחק הראשון שראיתי אותו, נדמה לי נגד הנטס.
     
  10. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    כריס פול כדרר וביד השנייה שמר על מרחק מבואן, כמו שהוא עושה הרבה מאוד ועדיין לא שרקו לו על דבר כזה, בואן כמנהגו זרק את עצמו 5 מטר על סתם, והשופטים בלעו את זה. אולי רק העבירה הראשונה הייתה, אבל אם אני לא טועה לפי החוקה ב-NBA אם השחקן המגן נמצא בתוך העיגול עם השחקן המתקיף אין עבירת תוקף בשום מקרה.
    [/quote]
    ריקלמה, האזור נקרא no charge zone וזה אומר שאין בו charging fouls
    שזה לרוץ ולהתנגש ביריב, מנגד יש בו בהחלט offensive foul, שזה לדחוף עם הידיים לדוגמה.
     
  11. piston Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/08
    הודעות:
    1,965
    לייקים שהתקבלו:
    3
    לא אמרתי שזה לא בעייתי, ושהספרס יקחו בהליכה.

    אבל למרות מה שאומרים, והסטטיסטיקה הלא מעודדת מבחינת הספרס. היו דברים מעולם.

    מספר קטן של דוגמאות (ויש עוד)
    דנבר מהמקום השמיני במערב מנצחת את סיאטל מהמקום הראשון במערב, במשחק 7 בסיאטל עם משחק הגנה מדהים של מוטמבו, ששם אותו על קדמת הבמה.
    יוסטון של האקים בסיבוב הראשון של הפליאוף מול יוטה במשחק חמישי ומכריע בסדרה מול יוטה, ביוטה.
    באותה עונה יוסטון מול פיניקס, שהייתה פיבוריטית ברורה והובילה 3-1 על יוסטון, יוסטון כפתה משחק מספר 7 וניצחה אותו כמו גדולה.

    זה שזה יהיה קשה זה בטוח, אבל לא הייתי ממהר להספיד את הספרס.
    למרות שבאופן אישי כאוהד פיסטונס, אני מעדיף את ההורנטס.
     
  12. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    אתם מדברים על הספרס כאילו היא גלבוע עפולה - הלו, סן אנטוניו, הקבוצה הכי ווינרית והכי גדולה של העשור האחרון. שבוא לא נשכח בעונה הסדירה היא הייתה מרחק ניצחון אחד מניו אורלינס.
    יכול להיות שניו אורלינס טיפה פייבוריטית אבל זה לא כמו שאתם מציגים את זה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/5/08
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,169
    לייקים שהתקבלו:
    8,502
    המשחק ביוטה די גמור, הלייקרס פתחו חזק, יוטה לא במשחק, הלייקרס לא מחטיאים.... הלייקרס בלתי עצירים בצורה כזאת, אף אחד שם לא מחטיא. ה- 4-2 הזה זה בהחלט המקסימום שיוטה יכלה להוציא מהסדרה הזאת, הלייקרס 6 משחקים נמצאים בשיאם.
     
  14. משוגע בירוק Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,633
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יוטה חוזרת למשחק בגדול, 2:55 לסיום רק 11 הפרש כדור של יוטה, אחרי שכבר היה 7... עד הרבע הרביעי לייקרס הייתה סביב ה-17-19 הפרש, אבל המון שטויות של בראיינט עלו ביוקר...

    חוץ מהשטויות היה לו עוד סל אחד ענק + עבירה ברבע הרביעי... עכשיו צריכים אותו יותר מתמיד אז יאללה לנצח...
     
  15. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    מה הולך שם? מטווח אדיר של יוטה מהשלוש שכבר הספקתי לספור את ההפגזות שהיו שם.
    כנראה שלניצחון זה לא יספיק אבל החזרה שלהם ראויה לציון...

    כרגע 13 שניות לסיום וזה 107-105.

    פישר על הקו, דווקא הוא יעיף אות יוטה הביתה?