משחק מצויין של ג'יימס, ומשחק מצויין של פירס אבל בסופו של דבר גמר מזרח של מספר 1 מול מספר 2. בוסטון-דטרויט. האם שוב נראה סדרה של 7 משחקים ללא נצחונות חוץ ?
קליבלנד קבוצה מגעילה. 92 נקודות, 45 של לברון, חלאס. הביתה. עונה שעברה הם הרסו את הגמר הגדול, השנה זה יהיה יותר רציני. הגמר שכולם חיכו לו במזרח, דטרויט לדעתי עד הסוף.
לא יאומן, במצב של 90-89 לסלטיקס, וואלאס לבד מול הסל, רבאק רק תעלה ושים את זה בפנים..אבל הוא שלח כדור אחורה ללברון שהחטיא, ומהעבר השני פירס קלע 2 נקודות. זה לדעתי היה הרגע המכריע של המשחק. סה"כ משחק מוזר ביותר היה היום, והופעות ענקיות משני ווינרים גדולים. גמר מזרח אולמטיבי- פיסטונס-סלטיקס, כצפוי יש לומר, למרות שאף אחד לא ציפה שבוסטון תיהיה בשלב הזה עם 0 ניצחונות חוץ. ובסופו של דבר...סונדרס שוב יוכיח למה הוא שמוק.
זה לא היה פי ג'יי בראון שקלע מחצי מרחק מהעבר השני?כמעט בוודאות שכן. מה שבטוח - שמח לראות את הקאבס הולכים הביתה.אוסף של פחות או יותר נגרים להוציא את ווסט וכמובן לברון אחד על-אנושי, מצד שני בוסטון ממש לא מרשימה אבל פול פירס מתעלה, וכשהוא מעמיד בערך אותם המספרים כמו ג'יימס בכל הפרמטרים - אין ספק שיתר שחקני בוסטון יקלעו יותר מאלו של קליבלנד. 6-0 במשחקי החוץ, ואם הסלטיקס לא ינצחו משחק אחד בדטרויט, הם יגידו שלום.לא רואה אותם שומרים על הבית שוב בארבעה משחקים.
היה משחק ענק בין שני שחקנים שהביאו משחק ענק, מצד אחד לברון כבר מהתחלה לקח על עצמו הכל ולדעתי גם יותר מדי, מצד שני פירס פשוט נכנס לזון מטורף ומאז כבר היה הגו-טו-גאי של הסלטיקס לאורך כל המשחק. ברבע האחרון לברון עוד החזיר את הקאבס לחיים אבל זה לא הספיק, ובוסטון ודטרויט עכשיו בגמר פשוט גדול. ההימור היחיד שאני יכול לתת - אל תתפלאו אם תראו קבוצה קולעת פחות מ-60 נק' בסדרה הזאת. ובכל זאת, עם כל הכבוד לדטרויט שלדעתי היא הקבוצה הכי טובה שיש בשיאה, היא לא תהרוס את הגמר הקלאסי של בוסטון-לייקרס.
My Webpage טור מספורט 5. יש להם אחלה טורים, הם ממש ממש משקיעים בפלייאוף מבחינת האתר. הלילה ב-3 בספורט5 ניו אורלינס- ספרס. מאוד מאוכזב מהנהלת הקאבס. צא\ריכים להביא מישהו ברמתו של גאסול, או ג'יימסון, צריכים להביא שחקן טוב מאוד שיסכים לשחק ככינור שני לקינג. אם הם לא עושים את זה אז אני לא רואה את לברון נשאר שם יותר מעוד עונה\שתיים. דרון וויליאמס יישאר ביוטה, צפוי להרוויח כ-80 מיל' דולר, יישאר עד 2014. קישור
היה משחק רע, עד שאני רואה משחק (במלואו יש לציין) אז הוא כל כך רע. כן היה דו קרב מדהים בין שני ענקים. אבל כל השאר? לא שווים דולר ממה שהם מקבלים. הנתון המצחיק היה שהראו את ה- 0-9 של שחקני קליבלנד מהשדה ברבע הראשון שלא קוראים להם לברון. ביזיון. NBA? הרגשתי יותר גרוע ממשחקים של צסק"א לפחות שמה יש סדר והסקור הנמוך הוא תוצאה של שיטה. עם כל הכבוד לשניים שהגיעו, פירס מוכיח שברגע האמת האו הכוכב הבלעדי של הסלטיקס, הוא מחוייב לקהל ולסמל. בדיוק מה שהופך שחקן לחביב, והוא בעצם היחידי שאני מסמפט בחבורה המגעילה שנקראת בוסטון. עכשיו גמר מזרח, אנחנו באים אליהם, הם באים אלינו. נחייה ונראה איזה שיטה טובה יותר. ואני כל כך רוצה את ספרס בגמר. ניצחון לשיטה, לדרך חיים ולא להימורים. אולי זו תפיסה של בנאדם שחושש, אבל לפעמים המטרה מקדשת את האמצעים. ד"א אני לא כל כך בטוח אם סטרן יתאכזב מגמר של דטרויט לייקרס אחרי הכל, זה היה הגמר הכי איכותי בשנים האחרונות.
תאמינו לי שלברון היה רוצה שיהיו איתו שחקנים ולא קונוסים, אבל במציאות של קליבלנד זה המצב. הם מפחדים לזרוק לסל. בכל זאת הוא סחב אותם לבד עד חצי גמר המזרח במשחק מספר 7 מול הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה. זה מגעיל אבל עם זה תקוע לברון ומי יודע עד מתי. בכל מקרה הוא עצמו מגיע למשחקים הגדולים, לוקח על הכתפיים שלו אבל אין סיכוי שזה יספיק לשלבים האלו מול קבוצות כה חזקות.
כל התפתחות אחרת תהיה אסון. לוויליאמס יש את כל הנתונים להיות מספר 1, יש שיגידו שהוא כבר כזה, בכל אופן ביוטה יש את הבסיס, ומעבר לבסיס, כדי להמשיך לכוון גבוה ולהיות קבוצה מובילה באנ בי איי כמו בשנתיים האחרונות, צריך להמשיך לכוון גבוה ושמירה על הכוכבים זה כמובן הכרחי.
לגבי הסדרה של דטרויט-בוסטון בילאפס אמר שהוא החלים לחלוטין, אך הוא היה אומר את זה בכל מקרה. אני מסמן את משחק מספר 2 כמשחק שדטרויט תאיים לקחת, יותר ממשחק 1. בוסטון אולי עייפים, אבל יכול להיות שדטרויט חלודים משבוע בלי כדורסל. הפעם בוסטון תצטרך בסדרה גם את ריי אלן. אם זה לא יקרה, יהיה לה מאד מאד קשה.
השאלה הגדולה איזו דטרויט נראה. אם נקבל דטרויט קשוחה שעושה את הרוטציה נכון, סוגרת נכון ולא עושה טעויות בהתקפה כמו בפלייאוף שעבר אז בוסטון בסכנה. אבל עד כה למרות שדטרויט היו דומננטים בפלייאוף, אין כל רמז קטן אפילו שנקבל דטרויט אחרת תחת סונדרס. אורלנדו זה לא זה, לא חכמה, כל מאמן עם הסגל של דטרויט היה מנצח את אורלנדו. הנה המבחן של דטרויט להוציא עוד משהו מדור הזהב הזה. העייפות תשחק משחק אך ורק לטובת הפיסטונס. בוסטון קרעו את עצמם כל העונה בשביל המאזן הנפלא שלהם, ושיחקו 2 סדרות של 7 משחקים בפלייאוף. דטרויט לא צריכים הרבה כדי להוריד חלודה, באמת שלא. לטעמי צריך לתת הכל כדי לקחת את משחק מספר 1 שהראש של בוסטון עדיין לא מאוזן מול מי הם עומדים. דטרויט מנגד יגיעו מוכנים לכל פרט של בוסטון אחרי שבוע של צפיה בוידיאו.
אני לא הייתי נותן חשיבות כל כך גדולה לעיייפות או לזמן המנוחה, זה עניין שולי. השחקנים האלה קריירה שלמה משחקים בקצב הזה, במרווח זמן הזה בין משחק למשחק, הם יודעים איך לחלק את זהזמן או מה לעשות כדי להרגיש את העומס כמה שפחות עם בכלל, סדרה מתחילה מ 0-0 ואחוזי הסיכוי של כל קבוצה לנצח בטח לא מושפעים ממדד העייפות.
לא יודע, גם שחקנים וגם מאמנים טוענים כל הזמן שעייפות מקשה עליהם ומחייבת אותם ברוטציות. מה גם שאפשר לראות זאת על המגרש. אז נכון שב NBA יותר מכל ליגה אחרת בעולם הם חיים את העומס ורגילים לכך, אבל מנוחה היא יתרון ברור על פני צמד סדרות של שבעה משחקים.
מבחינת בוסטון: 1. ריי אלן, שיגיע לסדרה. ועד כמה הוא יוכל להתמודד עם ריפ. 2. פול פירס, שלמרות ה(חוסר) ניסיון יספק את הסחורה. 3. לנצח משחק חוץ!!! יש גבול לכמה אפשר לסחוב את הביתיות, זה לא יחזיק הפעם. בטח לא מול דטרויט שיודעת היטב איך לשחק בחוץ. 4. לסחוט מראשיד עוד טכנית שתרחיק אותו ממשחק מספר 2. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
בוסטון משחקת כל יומיים כבר הרבה זמן. בעונה הסדירה משחקים בערך 3 משחקים בשבוע. האקסטרה יום מנוחה עושה המון הבדל. לעייפות יש משמעות, אך גם לחלודה. אין דבר כזה בעונה רצף כל כך ארוך של משחקים כל יומיים. מה גם שבעונה אפשר לוותר פה ושם על משחק ולשחק עם הספסל יותר. בפליאוף זה לא המקרה.