NBA 2008: בוסטון האלופה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏4/10/07.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    זה היה ברור שזה יקרה, אפקט הנשמה התשיעית של סן אנטוניו עבד. רוברט הורי "כיכב" כבר במשחק שעבר וסגר את הסיפור שפגע בווסט. ועכשיו כבר אין מנוס, סן אנטוניו תזכה שוב באליפות. עד מתי הגועל הזה, עד מת????

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/08
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אל תמהר להסיק את המסקנות. למזרח השנה יש 2 קבוצות שוות ערך לספרס להציע ולך תדע, אולי זה יגיע מהכיוון של הלייקרס. אי אפשר להיות בכושר טוב כל הזמן ופופוביץ' יודע זאת, לכן הם אלופים. הרי גם עונה שעברה היו להם משחקים חלשים, לכל קבוצה יש, אבל צריך לדעת לתמרן, הגנה חזקה מעל הכל ולעשות את הדברים בהתקפה פשוט ככל הניתן.

הלוואי וכולם ידעו לשחק כמו הספרס כשלא הולך במקום לזרוק זריקות מטופשות וקשות, לזרוק זריקות קלות ונוחות. זה נשמע קל כמובן, אבל בשטח קשה קשה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוסף סקר:

מי בכושר הטוב ביותר כרגע? מי המנוסה ביותר? למי יש את האופי? למי מגיע טבעת?

נמקו תשובתכם!

תהנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/08
  4. piston Member

כצפוי הספרס עלו לגמר המערב, וכנראה ילכו עד הסוף.

סלע, התשובה לא נמצאת במזרח. לדטרויט יש את סונדרס שיפיל אותם, ולבוסטון פשוט אין את זה (ללא ניצחון חוץ).

וחברה, משחק עם הגנות חזקות הוא לאו דווקא משחק מגעיל.
    צריך ללמוד להנות גם מסגירה טובה. ושיבוש המשחק של היריב.
    יש בזה המון יופי.

5. אבו Member

לצערי פיספסתי את המשחק. פשוט מדהים איך הם עושים זאת שוב...
    חבל על CP3.

בכל מקרה, קיבלתי את מה שרציתי, את הזבלים האלה בגמר, תודה רבה!

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הצבעתי לספרס. בניגוד למה שאומרים, הם לא שבעים, ונותרה להם עוד מטרה אחת לתקופת השושלת-לקחת תואר רצוף, הם עדיין לא עשו את זה. מול הלייקרס והסלטיקס אני לא צופה בעיות, שתיהן קבוצות סופרסטארים שהספרס אוכלים לארוחת בוקר. אם דטרויט תגיע לגמר יהיה קשה יותר אבל הלוזריות של סונדרס מול הגאונות של פופוביץ' תכריע. אני קונה שחזור של 2005, הייתה סדרה אדירה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באמת זה הזמן להחמיא לכריס פול על עונת MVP וגם לניו אורלינס שנתנו עונה מרשימה. רק שימשיכו בדרך הזאת, כי יש נטיה לקבוצות לתת עונה אחת גדולה ואז להעלם. נקווה שלא כך יקרה.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני גם קונה סדרה ענקית שכזאת, למרות שבמצ'פאפים גם הסלטיקס והספרס זה סדרה מדהימה.
    מה שכן, למה אתה כל כך בטוח שהספרס לוקחים?

אתה אוהד לייקרס מזן אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. piston Member

לא הייתי ממהר לשמוח על לקבל את סאן אנטוניו.
    ב 1995 היו אנשים ששמחו לקבל את יוסטון, שסיימו במקום השישי במערב. והיו בפני הדחה מול יוטה, ופיניקס. אז צוטט רודי טומג'אנוביץ (מאמן יוסטון) כשאמר" לעולם אסור לזלזל בלב של אלוף".

סאן אנטוניו היא אלופה אמיתית, והיא הוכיחה את זה הלילה.

10. אבו Member

אני מסכים, אין ספק שהם ווינרים.
    אבל בשביל לקחת אליפות צריך לנצח את הטובים ביותר, וזה מה שאני רוצה ומצפה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למה? פירטתי. מבחינת מוטיבציה, הם לא שבעים כמו שכולם חושבים. מבחינת ניסיון, אין מקום להשוואה, רק הפיסטונס טיפה משתווים אליהם. מבחינת איכות? כל הארבע שוות, זה לא מה שיכריע.

ההרגשה שלי היא שאם הסלטיקס והספרס יגיעו לגמר תהייה סדרה מאכזבת, סן אנטוניו תנצח משחק אחד בבוסטון ואז תגמור את הסיפור בבית.

12. דנידין Member

הצבעתי לסאן אנטוניו ולנמק? אין הרבה מה לנמק. הלילה הם נתנו את "הנימוק" על המגרש כמו שהם עושים גם בשנים האחרונות. כולם צריכים להסתכל עליהם ולראות איך משחקים כדורסל טוב ונכון בלי תירוצים של יום חלש או לא הולך. ברכות גם לניו אורלינס שנתנו עונה ראשונה בטופ, רק שימשיכו כך.

13. Dimitar Berbatov Member

חבל, חבל.. זה כבר היה גמור ברבע השלישי כשהורנטס החטיאו כדורים שבדרך-כלל הם פשוט לא מחטיאים. בסופו של דבר הניסיון הכריע. הכוכבים של ניו אורלינס די איכזבו. ווסט היה גדול ברבע הראשון, אבל בהמשך היה חלש, קלע באחוזים רעים ולקח זריקות קשות מידי. גם כריס פול שהיה באחוזים רעים מהשדה לא פגע ומשום מה גם לא קיבל את הכדור בדקות האחרונות שהלך דווקא לפארגו.
    ממש לא מובן לי הדאבל טים על דאנקן שפשוט שיחרר את ג'ינבולי ופינלי לשלשות פנויות. טייסון צ'נדלר עשה עבודת הגנה גדולה בשמירה על דאנקן בכל הסדרה, סקוט היה צריך לסמוך אליו, הוא לא עשה את זה וזה עלה לו בהרבה נקודות קלות לספרס. בכלל השמירה של ההורנטס היתה נוראית, עשו אימון קליעות לספרס.

הולכות להיות שתי סדרות ענקיות. אני מאמין שהלייקרס בניגוד למה שהרוב חוזה כאן, תנצח את סאן אנטוניו ותגיע לגמר. כמה שסאן אנטוניו ווינרית ומנוסה, הלייקרס מדהימים עד עכשיו בפלייאוף. לדעתי השלישיה של אודום - גאסול וקובי תגבור על ג'ינבולי - פארקר - דאנקן. ואם זה אכן יקרה, הולך להיות גמר גדול, בין אם זה לייקרס-פיסטונס (שיחזור של הגמר הגדול מ-2004) או לייקרס-בוסטון (הגמר הקלאסי).
    בכל מקרה, אני הצבעתי דווקא לבוסטון, כמו שהימרתי בתחילת הפלייאוף.

14. דנידין Member

ההחטאות של ניו אורלינס זה בגלל הדרך בה הספרס שומרים. במיוחד במשחק 7 מול ההגנה של הספרס קשה לזרוק ובטח שלא בקור רוח. אין מה לעשות, לא חבל, כי למי שמגיע לעלות עולה ולניו אורלינס בדרך הזאת יש עתיד.

בעניין המצ'אפים זה יותר מורכב ממה שתיארת. ברוס בואן ישמור קובי בהגנה וקובי ישמור על ג'ינובלי. פארקר הוא סוג של יתרון על פישר בעמדת הרכז, אבל דאנקן מול אודם או מול גאסול? לא ידוע כרגע, אבל בכל זאת מתחת לסל זה יתרון של 2 מול 1 ללייקרס בכוכבים. כדי לקחת את הסדרה הם יהיו חייבים לנצל את היתרון הזה.
    גם בסדרה של הסלטיקס מול הפיסטונס יש מאצ'פים כמו וואלס מול גארנט, פרינס איש ההגנה ישב על פירס, יופי של סדרה!

15. Dimitar Berbatov Member

ההחטאות של ניו אורלינס זה ממש לא בגלל ההגנה של הספרס. כריס פול החטיא היום זריקות חופשיות לגמרי. אותו הדבר דייויד ווסט, כדורים שהם מכניסים בעיניים עצומות. זה בעיקר חוסר מזל, לא הגנה גדולה של הספרס. ואני לא מפקפק בכך שמגיע לספרס לעלות.