כמובן שהסגנון אחר, כל קבוצה והתרגילים שיש לה... מה שכן אני מוכן להתחייב זה שניו אורלינס משחקת עם הגבוהים יותר מדטרויט, נותנים הרבה כדורים לווסט בפוסט. קיצר, הטענה הייתה שהאסיסטים של כריס פול באים לרוב בגלל משחק מעבר, מה שהתברר כלא נכון, אז נסגור את זה.
אולי טיפה הגזמתי בנושא התקפות המעבר, אבל צריך לזכור שלכל קבוצה יש את התרגילים שלה. בדטרויט וסאן אנטוניו את המסירה האחרונה בהרבה מהתרגילים לא מוסר הרכז. זה גם משפיע. לא תמיד זה ששובר את ההגנה הוא זה שמוסר את המסירה האחרונה. הנעת כדור טובה של הקבוצה יכולה לפגוע בסטטיסטיקה של הרכז. רכז טוב מתאים את עצמו לצרכי הקבוצה, גם אם זה אומר שהסטטיסטיקה נפגעת. פול כרגע נותן את מה שניו-אורלינס צריכה ממנו. כשיהיה לו צוות מסייע ששווה אליפות אולי נראה דברים אחרים.
הלילה ספרס מנסים שוב מול הלייקרס בלוס אנג'לס. הלייקרס חייבים לקחת את המשחק הזה אחרת לדעתי הסדרה גמורה. זה מזכיר לי קצת את הגמר מול דטרויט. משחק ראשון בשליטה של סאן אנטוניו (דטרויט באותו גמר), כשהלייקרס חוזרים מהקבר בכדי לנצח. אם סאן אנטוניו תנצח כפי שדטרויט ניצחה את משחק מספר 2, היא תראה לכולם שהסדרה לגמרי בשליטה שלה. ותוציא את האוויר מהריאות של הלייקרס. נצחון של הלייקרס יבטיח המשך סדרה מרתק.
נראה שפופוביץ' פשוט יודע איך להתמודד עם התקפת המשולש של טקס ווינטר, ממציא התקפת המשולש בו הלייקרס משחקת. פיל ג'קסון לא משנה דבר בשיטה לא משנה מה קורה ומה התוצאה. במשחק ראשון הספרס ניטרלו את כל שחקני הלייקרס עד שהשופטים וקובי התחילו להכנס למשחק ולשנות אותו. כמו שאמרת בעצם פז, לא יודע עוד כמה פעמיים לייקרס יצליחו להנצל ממצב כזה. אולי ג'קסון יפתיע וכן ישנה משהו. שינוי יפתיע גם את פופוביץ'. ללייקרס יש מספיק כלים בכל העמדות כדי להצליח לשבור את ההגנה של הספרס במידה והם אכן יעשו דברים חדשים ולא צפויים. שאלת המאמנים בסדרת הזאת נראת מכרעת למדי.
אם הייתה לליקרס תקווה שאנדרו ביינום יחזור, ויעבה עוד יותר את הקו הקדמי, היא נגוזה. הוא עבר ניתוח נוסף, ויחזור רק לעונה הבאה.
30 הפרש על הראש המעוך, המצעבן והדוחה של סאן אנטוניו... ניצחון באחד משני הבאים יהיה קשה מאוד, אבל אפשרי בהחלט... משחק מעולה של אודום, תפוקה רגילה של קובי, וגאסול חוזר לעצמו חלקית...
מישהו יודע מה לעזאזל ברוס לי מחפש נגד קובי בראיינט? קובי עושה ממנו צחוק בלי להזיע. הוא גמר את המשחק כבר ברבע השלישי ולא התאמץ יותר מדי... לסן אנטוניו אין שום תשובה נגד קובי בראיינט, מאנו ג'ינובילי מנוטרל כל פעם מחדש (זה למה הוא לא יהיה ברמה של קובי לדוגמא, מישהו מתאר את קובי נותן 2 משחקים ברצף עם אחוזים כאלה וכמות נק' כאלה?)... בלי ג'ינובילי סן אנטוניו פשוט לא תנצח... והלייקרס נראית כמו מישהי שהולך לה בצורה הכי טובה מול הספרס. תלונות לשיפוט מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
הלייקרס פשוט טובים, ראיתי את זה בסדרה נגד יוטה ובאמת ראיתי קבוצה שתדלג מעל סן אנטוניו, והיא בדרך לכך כי אני מוכן להמר שהלייקרס יקחו לפחות משחק אחד בסן אנטוניו, אודום היה נפלא, איזה פלייאוף חלומי יש לו, יש לו מגוון של פעולות, שמי ששומר עליו לא יודע מאיפה להתחיל, הלייקרס דורסים את האלופה בלי להניד עפעף, נכון שזה בסך הכל 2 משחקי הבית אבל במשחק מספר 3 או 4 הם ינצחו גם בסן אנטוניו.
נראה כאילו לסן אנטוניו פשוט נגמר הדלק. עד המחצית ההפרש היה נקודה פחות או יותר(כל הזמן עלה ל2-3 נק' וחזר לנק', היה משחק צמוד) עד לריצה הזאת של הלייקרס שהביאה להם יתרון של 9 נק'. ההבדל בין הקבוצות היה שלסן אנטוניו אין קלע וללייקרס יש את הקלע הכי טוב בעולם, משחק כל כך גרוע של ג'ינובילי שגם אם היה מתעורר ברבע הרביעי לא היה עוזר. בקיצור, ניצחון אחד של הלייקרס בטקסס ב2 המשחקים הבאים וזה יהיה גבור, המשחק הבא הוא סופר-חשוב עבור סן אנטוניו והיא חייבת לנצח. איזה הבדל בין המשחק הזה למשחק הראשון בסדרה...
נגמר, הדלק, שנמגמר הדלק, הלייקרס יקחו את המשחק מספר 4... הלו, זו סן אנטוניו, הקבוצה הטובה והוינרית בליגה. להזכירכם שני הנצחונות הראשונים של ניו אורלינס היו יותר מרשימים משני האלו של הלייקרס (המשחק הראשון היה בשליטת ס"א). אני עדיין מהמר עליהם בגמר.
ראיתי בעונה מספיק פעמים את ניו אורלינס, לדעתי הם לא נופלים מהלייקרס. תאכלס אם במקום סטויקוביץ' הלוזר היה להם איזה פינלי או בואן בפינה הם גם היו עוברים את ס"א.
עזוב סרגיי הלייקרס קבוצה הרבה הרבה יותר טובה מניו אורלינס, יש להם אופציות מכאן עד מחר,יש להם קלעי שלשות טובים, יש להם משחק פנים בדרך כלל סוחף, יש להם ים אופציות ואחד קובי בראיינט שבינתיים אגב לא משתולל, שהוא יתחיל להשתולל אז בכלל. (זה גם יכול להיות כמובן לרעת אל איי) בקיצור, עם כל הכבוד לכריס פול ולצרעות, הם ממש לא באיכות של הלייקרס.
גם אני לא מבין את ההספדה של האלופה כל כך מהר, אלופה אתם קולטים? הם בסה"כ שיחקו שני משחקי חוץ והפסידו והיו בהלם מהתאוששות של הלייקרד. אם הלייקרס יפסידו את השלישי אני לא רואה סיבה שהם ינצחו את הרביעי. נצחון במשחק מספר שלוש של הספרס והם חוזרים להאמין בעצמם, ושלא תטעו אף אחד לא יפחיד אותם יותר. ישר לצעוק שמאנו לא כמו קובי זאת לא חוכמה כי זה נכון, אבל מאנו מספיק טוב בשביל לחזור לעצמו ולנצח את המשחקים הבאים. צפויה לנו לדעתי עוד סדרה ארוכה.