אני גם חושב שג'ו ו-וויגינס אקספנדאבל. לפני הפלייאוף חשבתי שמישהו כמו קאם ג'ונסון היה עוזר במקומם אבל היו כמה הופעות אדירות של וויגינס שגרמו לי לחשוב שוב.
איפה בדיוק יכנסו כל השחקנים האלה? א. דנבר "התקועה" היא קבוצה של 50+ ניצחונות בשתי העונות האחרונות בהן הפסידה פעמיים במשחק 7 בחצי גמר המערב. כל השחקנים המשמעותיים שלה ישחקו שם גם בעונה הבאה (בראון היחיד שמסיים חוזה בקיץ הבא והוא ריסטריקטד) ואף אחד מהם לא יהיה מבוגר יותר מ-32. לבנות על זה שאת עונת 26/27 היא תבלה בתחתית הליגה זה חת'כת Reach. פילי היא יותר וויילד קארד, אבל לא אהמר על זה שמקסי, מקיין, מה שנשאר מאמביד ומפול ג'ורג' ומה שתביא הבחירה השלישית - בין אם בדמות שחקן ובין אם בדמות שחקן תורם שיגיע עבורה - יתכנסו לתחתית הליגה בעונה הקרובה. יותר לכיוון פלייאוף/פלייאין. ב. אחלה. אז זה לא כ"כ קל. כי זה לא קל לפגוע בבחירות דראפט וזה לא קל לתת להן דקות בקונטנדרית וזה לא קל לשחקנים הצעירים עצמם להחליף וטרנים שמהווים שחקני 5-9 באלופה, ואת זה OKC תצטרך לעשות כי בעוד שנתיים הם לא יצליחו להכניס סיכה מתחת לתקרת השכר עם החוזים של שלושת הגדולים וקארוסו, וואלאס או דורט. מה שיותר קל זה לכנס את הנכסים העתידיים הספקולטיביים ולהנחית עבורם שחקן טוב, מוכח וזול. אני יכול לחשוב על אחד כזה כחול-לבן שהחוזה הנוח שלו רץ שנתיים לתוך ההארכות של וויליאמס והולמגרן.