וואן זה ממש ביזיון. משהו יכול להגיד לי איך אפשר להוריד את טוטו תמוז בצד התמונה שלא מפסיק לכדרר לי שם ולעלות לי על העצבים?
זה פשוט ביזיון. אני לא יודע איך אבל בגלל זה אני כבר לא שם כמה ימים... יאללה שיעיפו את הבן אדם הזה מהעיניים. אגב כבר הורידו את זה נראה לי..
לפני 10 דקות החנטריש עוד היה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx כנראה אופירה מקשיבה לגרמנים ( סלע לך על זה).
אצלי One הוא אתר הבית, והפרסומת של טוטו תמוז משגעת כבר. Sport5 גם אחלה אתר ודווקא טוב שיהיה את המלחמות האלה בין 2 האתרים, ככה נרוויח יותר, יש לספורט 5 גם רדיו חדש אם אני לא טועה .. לא הקשבתי לזה אף פעם, ובקרוב ספורט 5 מוציאים ערוץ חדש 24 שעות של חדשות.
שימו לב לידיעות ההפוכות. בוואן: דאגה בבית"ר: יוסי מזרחי לא מוריד את הלחץ לאחר ההפסד המביך להרצליה, גם המאמן הוותיק לא מצליח לא מצליח להרגיע את המערכת הלחוצה בבירה. בספורט 5: מאמן בית"ר ירושלים עודד את שחקניו לאחר ההפסד למכבי הרצליה.
פשוט ביזיון מה שהולך שם! טוטו תמוז לא מפסיק לשגע אותך איך שאתה ניכנס בספורט 5 רשום "הכל על הליגה הלאומית" אין שם ליגת טוטו לאומית וממש ממש לא כתבות חדשות כמו שבליגת העל
וואן ירד לזנות! במקום לשים בכותרת ראשית את ההישג הנדיר של שחר פאר, מופיע "דיון" של כמה אוהדי בית"ר באימון של בית"ר. http://img247.imageshack.us/my.php?image=0...000000005yl.Xxx
שחר בכותרות כבר שבועיים, אז מה קרה שהיא לא בכותרת היום. גם בספורט 5 אותו דבר... הכתבה כל-כך מטומטמת כל הכתבות וידיאו של וואן טיפשיות.
גם SPORT5 מצטרף לשכונה: בית"ר נט: "הקשר הצרפתי פאבריס פרננדס נפרד היום באופן סופי מבית"ר ירושלים. היום בשעות אחר הצהריים הגיע השחקן למשרדי המועדון בגבעת שאול, שם חתם על המסמכים הדרושים וקיבל את מלוא שכרו עד תום העונה. בניגוד למה שפורסם אמש, השחקן לא נדרש לחתום על מסמכים המורים לו לא לשחק בקבוצה אחרת בארץ ואף השחקן עצמו אינו מתכוון לשחק בקבוצה אחרת בישראל. מיד בתום הפגישה בין הצדדים, המשיך פרננדס למסעדה סמוכה שם ישב עם ראשי המועדון וסיים באופן יפה את תקופתו בבית"ר ירושלים. במהלך הימים הקרובים יפנה השחקן את הדירה השכורה שקיבל כמו גם את הרכב שהיה עימו עד כה. " והינה שימו לב לכתבה של ספורט 5 : הקשר הצרפתי פבריס פרננדז נפרד היום באופן סופי מבית"ר. בשעות אחר הצהרים הגיע השחקן למשרדי המועדון בגבעת שאול, שם חתם על המסמכים הדרושים, כולל על מסמך שמונע ממנו לשחק בקבוצה ישראלית אחרת בעתיד, דרישה שפרננדז סירב להתחייב לה אתמול. הוא יקבל את מלוא שכרו עד תום העונה, כולל בונוסים. מיד בתום הפגישה בין הצדדים, המשיך פרננדז למסעדה סמוכה, שם ישב עם ראשי המועדון וסיים באופן יפה את תקופתו בבית"ר ירושלים. במהלך הימים הקרובים יפנה השחקן את הדירה השכורה שקיבל, כמו גם את הרכב הצמוד שקיבל מהמועדון.
עד לפני חודש וואן היה אצלי בעדיפות ראשונה,אבל עכשיו ספורט 5 התעלו עליהם לגמרי עם התוכניות של יציע העיתונות ואחד על אחד,הרדיו החדש,פרשנויות וכתבות לעיניין.
אני כל פעם מחדש מתפלא כמה ONE הוא אתר רכילויות, ותו לא. שמתם לב כבר כמה כתבות היו במקום של הידיעות הראשיות? הכתבה על האוהד שאשתו קנתה לו ליום הולדת מנוי למשחקים של היונייטד, ונתנה לו באיחור, הכתבה על הזר החדש של הפועל פ"ת - "בלהבלהדזה מקשקש בגרוזינית" (גאורגית!), הכתבה על אוהדי בית"ר, שהייתה בתור ידיעה ראשית, באותו יום ששחר פאר הודחה מהאוסטרליה אופן (או סיבוב לפני זה שעלתה, זה לא משנה כרגע). אם זה לא מספיק, יש עוד כתבות כמו זאת על רונאלדו וכו'. לא חסר. זה רק מראה כמה ONE הוא אתר רכילויות, אתר מטומטם. מה הקשר בין הכתבות שציינתי, לספורט? שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד כתבות כאלה, תמיד מעניין לקרוא מדי פעם כתבות מן הסוג הזה, אבל בתור ידיעות ראשיות? כשמעיפים למטה כתבות יותר חשובות, והכי חשוב קשורות לספורט?