לכל אתר יש את הבעיות המקצועיות שלו. וחלק מהן קשורות דווקא ללינק שדר קייזר נתן כן. בחור נחמד בטלספורט החליט לכתוב משהו לקראת חזרת הליגה הגרמנית. אבל היום הוא שם, ומחר הוא במקום אחר, ואם מישהו חושב שבטלספורט יגידו 'אוקיי, אנחנו צריכים מישהו אחר שיעשה דברים דומים', הוא הוזה. אז בשבוע הבא לא יהיה מישהו שיכתוב שם על גרמניה.
איפה המקצוענות בפריביו ליגה גרמנית הזה? יש שם קטע על משחק אחד. משהו שכל אחד וכל אתר יכולים לעשות בחצי שעה מקסימום. על כל השאר כתוב "משחקים נוספים". וזה עוד בלי לדבר על פיסוק מאוד גרוע, ניסוחים לא טובים וכו'. כבר שבועיים אני רואה איך מנסים לדחוף פה את טלספורט דרך הפורום, רואה ושותק. הפעם לא יכולתי - מצטער. את הדעה שלי על טלספורט, איך האתר הזה מצטייר בברנז'ה, מי זה אשר גולדברג וכו', אני אשאיר לעצמי. אבל בחייאת, בואו נחליט שלא מציפים את הפורום הזה בלינקים מיותרים רק כדי שמישהו יעשה קליק על אחד האתרים. אם יש כתבה שפותחת זווית ראייה חדשה על דיון כלשהו - תיסלם. סתם לכתוב "אני הכי אוהב את האתר הזה" ולתת לינק אליו ועוד לפריביו קטן ולא מושקע, מה הפואנטה פה?
בסך הכל לכל האתרים יש מידי פעם הברקות שמחייבות פידבק. נכון, הרוב קקי בערימה של חרא, אבל ברגע שאני רואה משהו טוב בנושא שאני הייטב, אז אני נותן פידבק. אם אני יעלה לכאן את כל מה שרע, אז... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
חחח כן בזמן האחרון הם דיי מסתולים...גם אני תפסתי מין פאשלה שלהם.. http://img167.imageshack.us/img167/9847/whoax3.Xxx
אני הולך איתו בקטע הזה. הם לא ממציאים דברים כשאין מה לכתוב. אם יש עדכון שאפשר לכתוב עליו רק 2, אז אתם תראו רק 2 שורות. אז בסדר, זה לא האתר הכי מושקע, אבל בזמן האחרון הוא נעשה אמין מאוד.
לפני שבועיים בערך היה משחק השלמה בין חיפה לבני יהודה, בטלספורט מיהרו לפרסם שהמשחק משודר בטלוויזיה ולא היה שום אמת בדברים. הם פשוט הסיקו את זה מכך שלא היה שידור מאותו מחזור אז ערוץ 10 ישדר את משחק ההשלמה, חובבנות לשמה.
שמע, אני לא יודע מאיזה מחזור התמונה, ואני גם לא בקיא כל כך בליגה הלאומית אז סלח לי מראש אם אני טועה אבל, הכל בתמונה פה בסדר גמור, הם התכוונו שגם ב"ש, וגם בני- סכנין יצאו בתיקו 1 (כל אחד במשחקה שלה), מבין? אבל מנגד, אם זה מהמחזור אז ב"ש שיחקה בכלל מול קריית שמונה :\
ממש לא. מדובר על המחזור הקודם (לא המשחקים של אתמול והיום), ודווקא פה הם יצאו בסדר גמור. סכנין יצאו 1-1 עם אשקלון, והפועל ב"ש יצאה תיקו 1-1 עם הפועל עכו.
אתה צודק בכך שאתה אומר שזה לא משהו שצריך להעשות, אבל עדיין, אם אני משווה בין כל אתרי הספורט, אני מוצא לנכון להעדיף את טלספורט. כשאין מה לרשום, הם לא ממציאים לך מכות באימונים, או שמות של שחקנים שאמורים לנחות בארץ. אם העדכון לוקח 2 שורות, אז אתה תראה רק 2 שורות. העקרון של 'איכות לפני כמות' נותן להם המון נקודות חיוביות אצלי.
פה אתה קצת טועה, אם אתה מדבר על המומחה מס' 1 בחלומות, מו"מ שלא היה ולא נברא, שטויות, וכמובן ליקוק לאברהם גרנט אז כנראה דיברת על אשר גולדברג.
כתבת (די חדשה במקומה החדשה, אבל לא במקצוע) של איזה אתר נצפתה במהלך הדרבי מחלקת הזמנות למסיבה של גיידמק? אלוהים אדירים...
כתבה של שתי שורות לא שווה פירסום. בשביל זה עושים חלון מבזקים או דברים דומים. מה גם שתמיד אפשר להוסיף רקע וכו'...