המצב שלו נמצא די בערפל. יש מקורות שאומרים שהוא אמור לחזור עוד כמה חודשים, ויש כאלה שמפרסמים שהוא יפתיע ויחזור כבר בסורבייבר סריוס.
כמו שאמרתי, היו הרבה שמועות שאדג' יחזור בסורבייבר סריוס, וזה מה שאכן קרה. בתחילת האירוע דובר על כך שג'ף הארדי קיבל בחטה בראש בחדר במלון שלו ולכן הוא לא יוכל להתאבק והקרב הפך לטריפל אייץ נגד קוזלוב. לקראת סיום הקרב אדג' חזר, ג'ף הארדי פתאום נכנס וניסה להפריע אבל אדג' זכה באליפות. אגב, כנראה הפציעה של הארדי זה רק חלק מסטוריליין והוא הסכים לעשות זאת בתנאי שעכשיו יהיה לו פיוד על האליפות עם אדג'. וכצפוי, ג'ון סינה זכה באליפות, וככל הנראה עכשיו יהיה לו פיוד עם רנדי אורטון.
האם עכשיו לטריפל H יהיה פיוד עם אדג? ועד מתי יהיה הפיוד בין אנדרטייקר לביג שואו? ומתי ג'ף הרדי יהיה אלוף? אם בכלל..
כרגע יש פיוד משולש בין אדג', טריפל אייץ וג'ף הארדי, וכבר ביום ראשון הקרוב התקיים בין שלושתם קרב על האליפות בארמגדון. סביר להניח שהפיוד בין אנדרטייקר לביג שואו, שאני חייב להודות שהיה פיוד די משעמם, הסתיים בסמאקדאון האחרון כאשר אנדרטייקר ניצח את ביג שואו בקרב כלוב. בנתיים שניהם לא יתאבקו בארמגדון. אגב, שאלת מתי ג'ף הארדי יזכה באליפות - כאמור אתה בטח יודע שהארדי לא הופיע בסורבייבר סריוס האחרון בגלל כביכול "פציעה", אבל הכל היה סטוריליין כדי שאדג' יחזור במפתיע ויזכה באליפות, אבל הארדי הסכים לכך כי WWE הבטיחו לו שהוא יהיה בפיוד עם אדג'. אז שוב, מתי הוא יזכה באליפות? אני מקווה מאוד מתישהו בקרוב... אולי במהלך הפיוד עם אדג'.
הלוואי וג'ף הרדי יזכה.. אגב אחרי ארמגדון עם טירפל h לא יזכה הוא ירד קצת למטה? ועד מתי סינה יהיה אלוף?
אי אפשר לדעת, אבל לפי דעתי כן. היה לו את הריין שלו באליפות, החזיק הרבה זמן בתואר והגיע הזמן שירד, לפחות לקצת זמן, מהמיין אבנט. אבל תחשוב על זה, נגיד וטריפל אייץ לא יאבק על האליפות, סמאקדאון תהיה תוכנית מצוינת - נגיד במיין אבנט יהיה את ג'ף הארדי נגד אדג' ובקרבות אחרים ישתתפו טריפל אייץ, אנדרטייקר, ביג שואו ועוד... כמו שכולם מכירים את ג'ון סינה, הוא הולך להיות אלוף הרבה זמן... אני משער שאחרי הפיוד עם ג'ריקו, הוא יפתח בפיוד עם רנדי אורטון או בטיסטה על האליפות. בכל מקרה, סינה יהיה אלוף עד רסלמניה אם לא יקרה משהו צפוי, וגם הרבה מעבר לכך.
כי WWE עושים אותו כל יכול, מין סופרמן, ראינו את זה בריינים הארוכים שלו ששמר על האליפות פעם אחר פעם, וזאת למרות שבקושי יש לו תרגילים. סינה מתאבק מצוין, כריזמטי בצורה בלתי רגילה, יכולות מיקופון מדהימות, בנוי נהדר, אבל WWE לא משתמשים בו נכון...
http://img79.imageshack.us/img79/3401/8928828cf3.Xxx Finally Jeff Hardy is the WWE Champion! :aaa021: :aaa021:
סינה היה אדיר בתור היל שמקלל בלי צנזורה ושכותב לבד את הסג'מנטים שלו,מאז שהוא שינה תדמית לפייס שכותבים לו את הסג'מנטים זה ניהיה פתאטי. אז כמו שכבר הקהל אמר את דברו: We cena'f!
גם היום אנדרטייקר מספר 1. הבנאדם (האמנם?) הזה הוא אגדה. חורש עד היום בקליפים שלו ביוטיוב בתחילת שנות ה-90. הוא היה הדבר הכי מפחיד שראיתי. כילד בכלל השתנתי במכנסיים כל פעם שהוא נכנס לזירה. taker rules
טייקר עדיין אחד הגדולים,היו לי כבר מחשבות שאולי זה לא נכון אבל הפיוד מול אדג' הוכיח לי שאני טעיתי. בקשר לג'ף,אני רק מקווה שלא יעשו ממנו איזה פאנק 2,אחד שחיכינו שהוא ייקח אליפות ואז יעשו ממנו איזה מין אלוף ג'ובר שבקושי מנצח.