WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

Tony Montana אמנם שון הוא לא כמו טריפל אבל יש לו מספיק כבוד בWWE.
    אי אפשר להשוות את הפיוד של היום לזה של 97 כי גם טייקר וגם מייקלס ותיקים יותר אבל בכל זאת הפיוד הזה הוא מדהים.

אגב,סתם למתעניינים ROH התחילו בתוכנית חדשה בHDnet עד עכשיו היו שתי תוכניות די נחמדות למי שאוהב קרבות נטו.
    אני ממליץ בחום לראות את זה,לאט לאט אני מאמין שהם ישתפרו ויתנו תחרות רצינית לTNA

2. GRANDE LAZIO Member

טייקר ושון מייקלס נותרו הסיבות היחידות שבשבילם עדיין שווה לראות WWF, או E, אנערף איך כבר קוראים לזה. הקרב בניהם יהיה אדיר, אבל עדיין טייקר אוכל אותו לארוחת בוקר, כמו שקרה במשך כל השנים.

למרות שזה כבר לא מה שהיה פעם, ופעם זה היה הדבר הגדול אי פעם ב-WWF (כמו שזה נקרא אז), אני אופתע מאוד אם טייקר ייצא מפסיד בקרב הזה.

נ.ב
    מתי הוא והאם יהיה שידור?
    תודה

3. דנידין Member

שידור ישיר ב 5 לייב.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביבות 3 בבוקר ביום ראשון הקרוב.

וזה ממש ממש לא נכון שהם הסיבות היחידות לראות WWE (שונה בגלל ארגון המזדיינים של תנו לחיות לחיות או משהו כזה).
    יש היום לא מעט סיבות לראות האבקות יש את טריפל H,אדג'(מלך),קורט אנגל(TNA),רנדי אורטון,CM פאנק,ג'ון מוריסון ועוד הרבה מתאבקים מעולים,להיפך,לדעתי הרמה עכשיו אם אתה משווה לתקופה שבה טייקר ומייקלס היו צעירים היא פי 5 בערך.
    גם מבחינת המשחק,גם מבחינת ההאבקות עצמה,המתאבקים פשוט הרבה יותר טובים.

5. GRANDE LAZIO Member

המתאבקים של היום ליצנים, מצטער להגיד, הם לא בשליש רמה מהמתאבקים של פעם.
    ה-WWE היום דומה יותר לקרקס מאשר להיאבקות, לפחות ממה שאני רואה לפעמים בערוץ 5.

טייקר, שון מייקלס, בראט הארט, אואן הארט, ג'יינט גונזאלס, קמאלה, האלק אוגן, יוקוזונה, ריק פלייר, טד דיביאסי, בם בם ביגולו, רייזר רמון, קראש, דיזל, מיסטר פרפקט, מאצ'ו מאן, לקס לוגר.

אפשר להשוות אותם לחובבנים של היום? ממש ממש לא נראה לי.
    פעם היה ריגוש, היה כיף, היום בדיוק ההפך.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה היום קרב בין אדג' לטייקר,בין אורטון לטריפל H
    ותגיד לי אם אתה יכול להשוות את קמאלה,יוקוזונה,דיבאסי,קראש,דיזל,לוגר,בורגה,טטנקה או אחרים לרמת הקרב.

האחים הארט,ומיסטר פרפקט היחידים מהרשימה שבאמת יודעים להתאבק ברמה שמתאבקים היום(אני לא מדבר על שון וטייקר כי הם מתאבקים גם היום).

קמאלה וג'ייאנט גונזאלס הם מתאבקים מאוד מאוד גרועים,כנ"ל יוקוזונה,הקטע שהיו להם גימיקים מדליקים והם התאבקו בתקופה שיותר שמו דגש על גימיקים מאשר על האבקות.
    קהאלי לא רואה ממטר מבחינת האבקות את ג'יינט גונזאלס(וקהאלי מתאבק גרוע היום)
    כנ"ל מארק הנרי בקשר לקמאלה ויוקוזונה.

ודבר אחרון,הוגאן לא יודע להתאבק,הפיניש שלו היה לג-דרופ,מהלך האבקות בסיסי,למה הוא הצליח?בגלל טונות של כריזמה,אבל אם אתה משווה אותו לסינה,אז מבחינת האבקות סינה אוכל אותו בלי מלח.

אני ממליץ לך לראות כמה קרבות ישנים של מתאבקים כמו דוינק,קמאלה,הוגאן,קינג קונג באנדי
    ולראות קרבות של מתאבקים כמו אוון בורן,מוריסון,ג'ף הארדי,סינה אדג' ואנגל
    ולשים לב לאיכות הקרב ולא לגימיק ותבין כמה היום ההאבקות היא פי 10 על התקופה של תחילת שנות ה-90.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/09
  7. oFiRzZz Member

מישהו יכול להביא לי קישורים לכל הפרומואים של טייקר-מייקלס מתחילת הפיוד ? (זאת אומרת קטעים שהם אחד מול השני .. אחד מכה את השני.. אחד מדבר על השני..)
    תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Tony Montana Member

לא מסכים איתך אחי... התקופה הכי טובה ב WWE הייתה תקופת האטטיוד שהייתה בין 97 ל 2001
    התקופה של היום היא ילדותית מדיי אין בכלל עניין.
    המתאבק היחידי שהוא ממש אבל ממש כשרוני כיום זה רק רנדי אורטון מבין החדשים כביכול.
    ג'ון סינה סתם מתאבק לדעתי,וכך גם באיטסטה .
    פעם החגורה הביניבשתית לא נפלה מאליפות העולם כיום החגורה הביניבשתית ברמה של גורת משקל קל ככה ש- התקופה של היום היא אחת השפלות ב WWE.

9. GRANDE LAZIO Member

1992-1997 השנים הכי גדולות של ההאבקות, בלי ספק בכלל.
    לפחות מבחינתי.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שלא,אם תשים לב שהתכוונתי עד לתקופת האטיטוד,GRANDE LAZIO אמר מתאבקים שהיו בשנים שלפני וכל התגובה שלי הייתה להראות שמ97 ועד עכשיו היה שיפור ענק יחסית לתקופה של שנות ה-80 ותחילת ה-90.

GRANDE LAZIO(מה השם?) - אם אתה אומר שאתה מעדיף את התקופה הישנה אז אפשר להבין.
    אבל אתה לא יכול להגיד שאיכות ההאבקות אז הייתה טובה יותר,כי היא הייתה הרבה הרבה פחות טובה.

מוריסון?איי ג'יי סטיילס?קוואל,אוון בורן,לא חסרים מתאבקים סופר כישרוניים.

לקחת את באטיסטה וסינה שהם מתאבקים טובים אבל לא יותר אבל לא חסרים אחרים שהם ממש טובים.

11. snake eyes Member

זיו, לא מסכים איתך- השנים הגדולות של ה-wwf היו בין 86'-93'.
    גם ברמת הסטוריליין וגם ברמת המתאבקים והגימיקים.
    נתחיל מזה שאז היה בעיקר רק wwf (אני יודע שהיו אירגונים קטנים יותר
    כמו nwa שמהם אח"כ צמחו כוכבים גדולים שעברו ל-wwf). ולא כמו היום 2 אירגונים
    ראו וסמאקדאון.
    אולי לא כולם נראו כמו היום חלקים ושריריים כמו היום אבל הם ידעו לבצע כמו שצריך את העבודה
    ובצורה אמינה !!!!
    יש הרבה מתאבקים שנכנסו להיסטוריה מאז ואפילו ילדים שלא נולדו אז מכירים אותם מתמונות או יוטיוב
    או אחים גדולים כמו: אנדריי הענק האולטימיט ווריור גיי'ק "הנחש" רוברטס טד דיביאסי ועוד ...
    בכנות אתה חושב שעוד נגיד 10-20 שנים מישהו יזכור או ידבר בגעגועים למתאבקים של היום ?

*אולי חלק מזה גם היה קשור בקסם הזה שעוד לא היה אינטרנט ולא יכולת כמו היום ללכת ולהוריד פרקים
    שלמים לפני שהתוכנית מגיעה לשידור בארץ שלנו וככה לדעת מראש את התוצאה, אני עדיין זוכר איך
    אני ואחי היינו דופקים על הטלויזיה הישנה (זה קרה לכל מי שגדל באייטיז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) כדי להימנע מהפרעות ותקלות בערוץ המזה"ת שקלט שידורים מה-nwa וככה זכיתי לראות קרבות של ג'ף ג'ארט ומשפחת ואן אריק !!!

היום זה נהיה בשבילי כמו לראות כדורגל ישראלי- לא מעניין ממש ולא מתעדכן אבל אם במקרה יוצא לי
    לראות ואין לי באותו רגע משהו יותר מעניין לראות אני אשב ואראה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מזל שהמציאו את היוטיוב וככה אפשר להעלות זיכרונות מהעבר הרחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה,אני הייתי צופה בטלויזיה אותו הדבר רק בשנים האלה של דוינק,טטנקה,בורגה וכו..
    אחרי שחזרתי לראות החלטתי אני בעצמי לעשות השוואה בין התקופות ובין המתאבקים.
    אז ככה בעוד באמת הואן אריקים וג'ק דה סנייק רוברטס היו אחלה מתאבקים ברמה טובה,הורב הכולל של המתאבקים מבחינת ההאבקות והמשחק היו על הפנים.
    אתה באמת רוצה להגיד שג'רוג' דה אנימל סטיל ידע לשחק או להתאבק?
    אנדרה דה ג'ייאנט ידע לשחק?(למרות זאת יש לו מזל להיות באחד הסרטים הטובים אי פעם אבל זה מזל ולא כישרון),ראית קרבות שלו?הבנאדם לא זז ומכר בצורה גרועה.
    אולטימייט וורייר היה אידיוט,הבנאדם ידע לעשות 3 מכות וגם אותם הוא ביצע בצורה גרועה.
    האלק הוגאן היה מתאבק בינוני עם טונות של כריזמה.
    אני כמעט לא רואה מתאבקים מהעבר שמשתווים למה שאדג' אנגל או מוריסון יכולים לעשות היום.
    ניסיתי לראות את כל הרסלמניות ואם חשבנו שרסלמניה 23 ו-24 היו גרועות אז תאמין לי שמבחינת איכות הקרבות הרסלמניות הראשונות היו הרבה יותר גרועות.
    הקרב של אנדרה דה ג'ייאנט נגד הוגאן היה מקבל היום שריקות בוז,כנ"ל זה של הוגאן נגד באנדי.

זה לא שאני מזלזל בעבר,אבל עם כל הכבוד זה כמו להשוות בין כדורגל ישראלי לכדורגל ספרדי,זה פשוט לא אותה הרמה.

אני ממליץ לך להוריד אירועים של ROH,את הרסלמניה לשעבר(אם ראית) או אפילו סתם קרבות של אדג',אנגל,מוריסון,סמואה ג'ו,סטיילס או כריסטופר דניאלס ולהשוות אותם עם קרבות הוגאן,אנדרה,ג'ייאנט גונזאלס ואחרים ותבין על מה אני מדבר.

13. snake eyes Member

זיו, תסכים איתי שמתאבק כמו אנדרי הענק לא היה צריך להיות דברן גדול
    אלא פשוט להיות שם. כשאתה בגודל שלו ועם הנוכחות שלו אתה לא צריך יותר מזה
    (הרבה מתאבקים גדולים מאז אומרים שזו הייתה הפיסגה שלהם להתמודד מולו ואו שהוא
    אהב אותך או שהוא שנא אותך).
    ברור שאז כמו היום היו כאלו שבלטו יותר וכאלו שבלטו פחות רק שאז היה לך מבחר יותר גדול של לוחמים וגימיקים לצפות, אין הרבה מתאבקים שיש להם גם יכולת היאבקות גדולה וגם גימיק מקורי וטוב וגם יכולת ורבלית טובה !!!!
    גם אז לא היה כמו שאמרתי קודם אינטרנט ותקשורת בכל חור ולא הייתה לזה מודעות כמו היום,
    פשוט באו והתאבקו בלי יותר מדי קרקס מסביב (לפי דעתי זה בהרבה יותר טוב).
    רוב המתאבקים גם נראו כמו שחקני פורנו (עם תסרוקות מולט ושפמים) בניגוד לדוגמנים המטרוסקסואלים
    ש"מתאבקים" היום אבל כמה כריזמה שהייתה להם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    נכון שהיום לגבי האולטימיט ווריור אפשר להבין שהוא סתם פסיכי אבל אז הוא היה המתאבק שכל אחד
    רצה להיות (עם שרירים ענקיים ואנרגיה עצומה ונראה כמו איזה כוכב רוק).
    חבל מאוד שהרבה מאוד מתאבקים וגם מנג'רים אגדיים מאז מתו יחסית בגיל צעיר (40-50) בגלל שימוש
    בסמים וממריצים ואולי היו יכולים עדיין להתמודד בצורה כזאת ואחרת בזירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אז היו לך נגיד 50 מתאבקים עם גימיקים שונים ומוצלחים (סתם לצורך הדוגמא) והיום יש לך אולי רק 10
    כאלו שנלחמים בינהם ומחליפים בינהם תארים במעיין כיסאות מוזיקאליים וזה משעמם !!!!!
    והדוגמא הכי טובה זה ג'ון סינה (שאישית הוא בין המתאבקים השנואים עלי) שנחשב לאחד המתאבקים
    "הטובים" שם וזה רק מראה על הרמה כיום.
    אז היו לך (לפי דעתי) גם סטוריליין יותר אמיתיים ומציאותיים בניגוד להיום (כל הסיפור ההזוי של ההתאהבות
    של אדג' בויקי גררו ואח"כ של ביג שואו).
    היחידים שעוד שווים צפייה זה שון מייקלס והאנדרטייקר (כאמור הוותיקים) וסטינג (בליגה שלו)שבאמת נותנים הצגות וסוחבים על הכתפיים שלהם את הענף.
    על טעם וריח אין על מה להתווכח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx :aaatv:

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/09
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם,אם אתה מעדיף סגנון האבקות כלשהו זה משהו אחר.

בקשר לאנדרה דה ג'איינט,עזוב את זה שהוא היה שחקן גרוע,הוא היה מתאבק גרוע,הקרבות שלו היו משעממים,בלי מהלכים וחוץ מאגרופים הוא לא ידע לתת כלום והוא זז לאט מאוד בזירה,אם אתה למשל משווה את גרייט קהאלי או מארק הנרי אליו זה הבדל של שמיים וארץ בכל פרמטר שקשור להאבקות ביניהם.

בקשר למבחר,זה ממש לא נכון,היום יש מבחר הרבה יותר גדול,פשוט אז היו בכלליות 3 חגורות והיום יש 6 חגורות בWWE ועוד 2 בTNA ולפחות עוד 1 בROH.

אני חושב שלא הבנת אותי נכון,למשל הדוגמא של ווריור,אמנם כולם רצו להיות כמוהו וכמו הוגאן(כמו שהיום כולם רוצים להיות טריפל H וסינה) אבל אם אתה משווה יכולות האבקות בין סינה וטריפל לבין ווריור והוגאן,טריפל וסינה לא רואים אותם ממטר.

מבחינת רמת האבקות ג'ון סינה לא רואה ממטר 95 אחוז מהמתאבקים של אז,יש בודדים כמו האחים הארט,בריטיש בולדוג ועוד איזה 5-6 שמתקרבים לרמה שלו.
    גם מבחינת כריזמה ויכולות מיקרופון סינה עובר את כולם בקלות,ועוד פעם מבחינת האבקות היום הוא מתאבק טוב אבל לא יותר מזה.

דוינק ו-5 הגמדים נגד ג'רי לולר ו-5 הגמדים.
    אנדרטייקר נגד IRS שבא לקברים ומנסה לקחת מגופות מס הכנסה?
    הסטורליינים אז היו הזויים וגם היום יש לא מעט הזויים,אבל אי אפשר להאשים אף אחד בזה כי בכל זאת זה לא קל במשך שנים על גבי שנים להמציא דברים שיעניינו.

זה חצי נכון,אם היית רואה קבוע האבקות עכשיו היית יכול להגיד שאתה לא אוהב את זה אבל אתה לא יכול להגיד שאתה לא אוהב משהו מבלי לנסות לראות את זה(ומידי פעם זה לא נחשב יותר מידי).
    אם היית רואה באמת TNA למשל היית יודע שהדבר האחרון שאפשר להגיד על סטינג זה שהוא בליגה של טייקר או מייקלס ושהוא מחזיק את ההאבקות ונותן הצגות.
    סטינג כרגע הוא מתאבק בינוני מינוס שבזכות העבר שלו מקבל את התואר,הקרבות שלו גרועים ואפילו אנגל אמר בראיון אחרון שהוא התאכזב מאוד מסטינג(לא סטוריליין),גם שון מייקלס וטייקר הם לא בדיוק סוחבים את ההאבקות.
    מי שסוחבים אותה באמת זה קורט אנגל(משהו כמו בראט הארט של העידן החדש),אדג',אורטון,טריפל H,ג'ון סינה ובאטיסטה.

ועוד פעם,אני לא משווה בין מתי יותר הקהל אהב מישהו או משהו כזה,אלא יכולות האבקות ועם כל הכבוד אם אתה מוציא את טייקר ומייקלס(שגם היום הם מדהימים) ומשווה בין התקופות אתה יכול לראות שעכשיו(מ-97) יכולת ההאבקות השדרגה בכמה וכמה רמות מאז שנות ה-80 ותחילת ה-90.

אגב,סתם דוגמא,הקרב הכי טוב של אנדרה דה ג'ייאנט בקריירה נגד הוגאן:
    הוגאן נגד אנדרה דה ג'ייאנט

מול

דה גרייט קהאלי נגד ג'ייאנט סילבה

שים לב שפה זה 2 המתאבקים הכי טובים באותה תקופה בקרב הכי גדול של התקופה הזאת מול 2 ענקים גמלוניים ותראה שסך הכל 2 הקרבות משעממים אבל גרייט קהאלי וג'ייאנט סילבה הרבה יותר מרשימים מבחינת האבקות מאנדרה דה ג'ייאנט.

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/09
  15. GRANDE LAZIO Member

אדג'? מי זה בכלל? הוא נקרא מתאבק? נו באמת.
    הוא ליצן, אין לו שום תכונה אחת אמיתית של מתאבק, אין לו אישיות להיות מתאבק. כל מה שהוא עושה בקרבות שלו זה להשתין במכנסיים, אם זה נגד טייקר ואחרים.

בתקופה של אז הוא היה קריין, לא יותר. כנ"ל גם לגבי רוב המתאבקים היום.