WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

טייקר היה נשוי לשרה(יהודייה כשרה אגב) וגם יש לו קעקוע על הצוואר שלה,אבל זה נגמר לפני בערך איזה שנה נראה לי,מאז הוא עם מישל מקול.

בWWE אגב היו ויש לא מעט זוגות(אדג' ליטה,פאנק ומריה,מאט הארדי ואשלי ועוד..)

אגב גם אם מישהו סתם התעניין לדעת מי יותר חזק בוקר T או באטיסטה,אז בעבר הם הלכו מכות ברצינות,בוקר T הופיע יום אחרי זה לקרב עם פנס בעין אבל למרות זאת אמרו שהוא די קרע את באטיסטה(אבל לא עשה לו בוק-אין :) )

2. oFiRzZz Member

חחחחחחחחחחחחחחחח..
    אם כבר הזכרת את ליטה .. חבל שהיא וטריש כבר לא מתאבקות .. היום זה סתם סיליקון בלי הרבה מעבר ..

3. GRANDE LAZIO Member

QUOTE=rainman,Apr 5 2009, 10:19 AM]
    תראה עברו כמה שנים,טייקר כבר מבוגר יותר וגם בגלל ששינו לו את הגימיק של טייקר לבייקר זה גם הרס מהגימיק,אני משתדל לא להשוות אותו לטייקר של פעם(בהתחלה עשיתי את זה הרבה) כי זה פשוט לא הוגן כלפיו כרגע,הוא עדיין מתאבק ענק והביא פיוד מדהים נגד אדג'.

בייקר? מה זתומרת אחי?
    מה שהרס את טייקר היה ההפיכה המגוחכת והדבילית שלו ל-badass בתחילת שנות ה-2000... הוא גילה בראיון שזה סיקרן אותו סוף סוף לצאת מהקטע של טייקר המפחיד למישו שהקהל יוכל להזדהות איתו יותר. בתכל'ס, זה רק קילקל לו ופגע לו בתדמית כטייקר הגדול. איזו החלטה שערורייתית שלו ושל וינס מקמן, אותו וינס שיצר את אנדרטייקר... חבל.

GRANDE LAZIO., אני באמת ממליץ לך לראות את הקרבות של טייקר נגד אדג',היה לו קרב אחד של HIAC(הל אין אה סל) בסאמרסלאם והיה לו קרב סולם גם נגד אדג',אני חושב שזה היה באירוע של ONS (ONE NIGHT STAND),אם אתה אוהב את טייקר אני בטוח שתשמח לראות שהוא עדיין ממשיך להדהים גם עכשיו. [/QUOTE]

ואני כבר לא מתרגש כמו פעם מטייקר... אם אני רואה אותו היום בקרב, אני הרבה פחות מתלהב. לעולם לא אחווה את ההרגשה של פעם.. אבל עדיף לראות אותו היום מאשר בכלל לא.
    אגב, מה שהכי מעצבן אותי בטייקר הנוכחי, הוא סגנון הקרב שלו. הוא נראה יותר כמו מתאגרף מאשר טייקר נכון? פעם היתה לו ת'נונשלנטיות המפחידה הזו לתת ליריב לעשות מה שהוא רוצה, להיות שקט אבל מסוכן ומפחיד יותר, וגם כמובן, לספוג מכות ולא להתרגש מהם. היום כל אגרוף מעפן של אדג' מפיל אותו לזירה לאיזה 5 דקות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/09
  4. La Curva Nord Member

למישהו יש שידור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. GRANDE LAZIO Member

מדהים היה, הקרב בין טייקר לשון מייקלס.
    לא אעביר ביקורת על אי היכולת של טייקר במקרים מסוימים, אני יודע שהגיל אינו מאפשר לו להיות חזק כמו פעם.... שון מייקלס היה נהדר, לא וויתר, אבל טייקר עם 0-17 ברסלמניה (!).

LEGEND

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/09
  6. oFiRzZz Member

באמת אחד הקרבות האדירים שראיתי ..
    מצד אחד מייקלס שורד לאסט רייד ,צו'קסלאם וטומבסטון , ומן הצד שני טייקר שורד 2 סוויט צ'ין מיוזק .
    קרב ענקי ללא ספק אבל עם תוצאה ידועה מראש ..

דעה על כל רסלמניה בהמשך ..

7. Sergio Ramos Member

טוב אחרי שהלינקים לא עבדו וגם העייפות שברה אותי, שוב אני צריך את עזרתכם - לינקים להורדת הרסלמניה יתקבלו בברכה.

תודה רבה מראש!

8. GRANDE LAZIO Member

נתתי פה לינק לרסלמניה בלילה בזמן הקרב של טייקר ושון מייקלס...
    תנסה אולי ביוטיוב לבדוק שידורים חוזרים.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דעות לרסלמניה:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx זהירות ספויילרים מרסלמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

הייתה רסלמניה טובה,לא אדירה כמו שנה שעברה אבל לא רעה בכלל.

MITB - הפגיזו שם על ההתחלה כל מיני מהלכים מדהימים,ללא ספק קרב אדיר שאפילו מארק הנרי לא הצליח להרוס,התאכזבתי מהזכייה של פאנק,עם כל הכבוד,מגיע את זה לשלטון בנג'מין ששנה אחרי שנה נותן לנו מהלכים מדהימים בקרב הזה ובכלליות הוא מתאבק סופר מוכשר.
    אני לא אתפלא אם הזכייה השנייה של פאנק ברציפות היא כדי שהוא יהיה הראשון שיפדה את המזוודה ולא ייקח אליפות.
    10/10

"מיס רסלמניה" - לא רק שהזכייה מפגרת ולא מתאימה לאירוע,הקרב היה גרוע ולא מעניין ולא ראו אף מתאבקת כמעט,לא הספקתי לראות את טורי וילסון סייבל או אחרות.
    1/10

קרב האגדות נגד ג'ריקו.
    יכול להיות שחתכו את הקרב?כי אני לא זוכר מתי ג'ריקו הכניע את כל ה-3.
    בכל מקרה ריקי סטימבואוט נתן אחלה הופעה,ממש התרשמתי ממנו לטובה.
    7/10 (במיוחד לאור זה שלא ציפיתי כלום מהקרב).

הארדי נגד הארדי.
    קרב מצויין!!!!הם הרגו אחד את השני חבל על הזמן,מכרו את המכות בצורה מדהימה ופיצו על פיוד שנבנה בצורה גרועה עם קרב מדהים ותוצאה מדהימה,לא האמנתי אפילו לרגע שמאט ינצח,אפילו לא שהייתה את הספירה.
    הקרב באמת היה אקסטרים.
    9.5/10

JBL נגד מיסטריו.
    ככה לא נותנים לאחד המתאבקים הותיקים בארגון לפרוש,חבל לי שזאת הצורה(אם זאת באמת הפרישה שלו),בכל מקרה היה קרב קצרצר(מסורת ברסלמניה?) ואי אפשר לתת לו ציון.

שון מייקלס נגד טייקר.
    אחרי בנייה מטורפת של הפיוד באמת שהיה קשה ליצור קרב אדיר,אבל שון וטייקר הצליחו בזה ועשו אחלה קרב שבעולם,הקפיצה המטורפת והמפוספסת של טייקר גרמה לקרב להיות אפילו יותר אדיר.
    9/10

סינה נגד אדג' נגד ביג שואו.
    איכות הקרב הייתה סבבה,אני לא מצליח כרגע להיזכר במשהו ממש מיוחד שקרה בקרב אבל סך הכל היה קרב מתאים לרסלמניה,אחלה רמה וכמובן התוצאה הכי ברורה בעולם לצערי.
    8/10

טריפל נגד אורטון.
    היה קרב סביר,בטח ובטח לא מיין איבנט ברסלמניה,אבל זה די היה ברור שאם מביאים לטריפל ולאורטון קרב של חצי שעה זה יוריד מאיכות הקרב,שניהם מתאבקים מדהימים אבל לא יודעים לעשות קרבות ארוכים בצורה מדהימה אלא אם יש לקרב סטפולציה.
    7/10.

בסך הכל רסלמניה לא רעה בכלל כמו שאמרתי,חבל לי שעוד פעם חתכו את אחד הקרבות(הקרב על הזוגות).

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכבוד פסח החלטתי להביא לכם את אחד הדברים הגאוניים שראיתי אי פעם,חבר שלי רועי כתב בPWI לפני שנה או שנתיים(הזיכרון כבר לא כמו פעם) את אגדת פסח של הWWE.
    ועוד פעם,לדעתי זה מה שנקרא גאונות צרופה.

ויתקרב חג הפסח על אתר הרשת PWI, ויקום רועי כהן, ויחרוט טור אישי על גבי לוחות האתר, ויהנו כל בני PWI מהטור.

NO WAY OUT

כתב: רועי כהן פורסם ב: 27.04.2008 10:59:11

והיה בשנת 1969 בעיר גרינוויץ' שמדינת קונטיקט, וייוולד עולל ביום העשרים ושבעה בחודש יולי.
    וייקרא העולל פול מייקל לאווסקה. ותנטוש אותו אימו של העולל, ותשים אותו בתיבה, ותשיט אותו לאורך הנהר.ותגיע התיבה לעיר סטנפורד ותצא את התיבה נקבה בשם סטפני. ותוציא סטפני את העולל מן התיבה ותביא אותו אל אביה, מלך ממלכת קונטיקט, וינסנט. ויחליט המלך וינסנט לגדל את פול, ויהפוך פול לאיש חזק וענו. ותתאהב סטפני בפול, ותינשא לו.

ויהי יום אחד בתכנית RAW רגילה, ויראה פול איש היל מכה איש פייס. ויקום פול וידפוק אחושילינג של פדיגרי על ההיל, ויקבור אותו בקרב Barried Alive. ויימלט פול ממשפט של וינסנט המלך.
    ויהי לילה אחד ויתגלה דמותו של אלוהי הפייסים בחלומו של פול. ויציג את עצמו האלוהים בשם "ריק פלייר" ויצעק בחלום Woooooooooo! ויתעורר פול שטוף זיעה ויקח כוס מים עם אפדרין להירגע. ויהי בלילה שלאחר מכן יופיע שוב ריק בחלומו, והפעם לא האמין פול. ויצית ריק עץ בלהבות, והעץ לא נשרף. ויקרא ריק לאש "קיין". ויאמר ריק לפול: "שעל מגפיך מעל רגלך. קח את העץ, קרא לו 2BY4, ושחרר את כל אחיך הפייסים מעבדותו לוינסנט".

ויתעורר פול וילך לארמונו של וינסנט. והיה ווינסנט לא זיהה את פול אשר גידל זקן כמו של ההוא ממטאליקה. ויהי אחרי שעשה מספר עם סטפני באסם, וידרוש מוינסנט: "LLLLLLETS GET READY TO FREE THEEEEEEEM!" ויסרב וינסנט, וייקח פול סלדג'האמר, ויהפוך אותו לנחש. ויסרב וינסנט. ויאמר לו פול: "אם כך, יש לי רק 3 מילים בשבילך: אתה, אני, אנפורגיבן"!

וילך פול לריק, ויאמר לו את דבר סירובו של וינסנט. וישלח ריק את פול להזהיר את המלך כי אם לא ישחרר את העם, יסבול 10 מדורי גיהנום. ויסרב וינסנט.

ותהא המכה הראשונה FIRST BLOOD MATCH.
    ותהא המכה השניה FIVE STAR FROG SPLASH
    ותהא המכה השלישית נעצים. (יעני במקום כינים)
    ותהא המכה הרביעית שנת 1994 האיומה.
    ותהא המכה החמישית שנת 1995 הרעה.
    ותהא המכה השישית XFL...
    ותהא המכה השביעית הסרט המארין...
    ותהא המכה השמינית מאיי יאנג.
    ותהא המכה התשיעית קרב חושך.

ויהיה ואחרי כל המכות, ויגיע האירוע ג'אגמנט דיי, ויסרב וינסנט לשחרר את הפייסים.
    וידבר ריק פלייר אל מלאכו, אנדרטייקר. וישלח ריק את טייקר לחסל כל בן בכור בממלכת היל. ויתעורר וינסנט למחרת, ויגלה כי בנו הבכור שיין הפסיד בקרב קאסקט לטייקר.
    ויעשה וינסנט טפ אאוט, ויסכים לשחרר את הפייסים.

וימהרו כל פייס ופייסית לברוח מממלכת היל, וישכחו לקחת איתם שולחן נורמלי וייתקעו הפייסים עם שולחן קלקר שאמור להרשים מישהו בקרב TLC. ויצליחו באתגר "נצח את השעון". ויהי מספר ימים לאחר ההימלטות, ויתחרט וינסנט על השחרור. ויקרא וינסנט לכל ההילים, בהנהגתו של כוכב הפירמידות למבוגרים בלבד אדג' וירדפו ההילים אחרי הפייסים במדבר שבטקסס.

ויהי באירוע NO WAY OUT וייתקלו הפייסים בים סוף האכזרי. ויגיע שוב מלאכו של ריק אנדרטייקר, וירים ידיו מעלה, ויפתח ים סוף לשניים, ויעברו בו הפייסים בגאון. ויצלחו הפייסים את הים, ויוריד טייקר את ידיו, וייסגר הים בדיוק כאשר ההילים החלו לצעוד בו. ויתבע אדג' הפירמידי במים רדודים יותר מהסטוריליין שלו עם בת שבט הגאררו ויקטוריה גאררו.

ויריעו על הפייסים לטייקר. ויתקנא פול ויעשה לו פדיגרי. וילך פול בדרך ההיל. ויכעס ריק, ויודיע ריק לפול שהוא לא ישתתף בכנענמניה -1578. וימשיך פול כהיל להנהיג את הפייסים, ויגיעו להר סינה. ויעלה פול על ההר לקבל את לוחות האליפות שהובטחו לו בחוזה. והיה והר סינה קשה לטיפוס. ויהי בינתיים הפייסים יסגדו במרגלות הר סינה, וסגדו לסגנו של פול, יהושון מייקלס. ויראה זאת פול וינפץ את לוחות האליפות.

ויקיים ריק את נדרו לפול, ולא ישתף אותו בכנענמניה. ויחגגו הפייסים בהנהגתו של יהושון.
    ויגיעו לכנענמניה. ויינשל אנדרטייקר את יהושון המופתע מההנהגה, וינופף בחוזה הלוח שהובטח לו ע"י ריק. ויתעצבן יהושון על ריק, ויאמר לו, "הנני מצטער, הנני אוהב אותך". ויבצע יהושון על ריק את תרגיל "מוסיקת תופי מרים". ויפול ריק, ויצמידו יהושון ל-3. ויחבק את ריק, שנפרד משבט הפייסים.

מעתה ועד עולם.

איך יגיד טד דיבאסי?פרייסלס.

11. oFiRzZz Member

XDDD
    מוזיקת תופי מרים .. XDD
    אפשר להעתיק את זה ולהראות לאנשים ?

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם אפשר לשים את זה באתרים אחרים,אני משער שאין שום בעיה להראות את זה לאנשים.

אגב ספויילרים מECW ורו.
    לקראת הדראפט שבוע הבא יש לנו 3 GM חדשים/ישנים.

רו קיבלה את ויקי גררו(הולך להיות מעניין)
    סמאק קיבלו את טדי לונג(הולך להיות משעמם)
    ECW קיבלו את טיפני(הולך להיות סופר משעמם אבל לפחות היא נראית טוב והיא לא אהבל כושי שחושב שהוא מגניב).

13. oFiRzZz Member

האלימיניישן צ'ייס נשמע טוב ואני מקווה שכריסטיאן לבסוף יזכה בבקלאש .. חבל שהוא הפסיד בMITB ..
    אם לא כריסטיאן אז דרימר , שיתנו לו "כבוד אחרון" לפני פרישה .

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל מקרה יהיה משהו עם דרימר כי הוא אמר שאם עד יוני הוא לא זוכה בחגורה הוא פורש.

15. Number 8 Member

מסתבר שיש עוד לא מעט אנשים בגילי שאוהבים WWE, כך שדיברנו הרבה בטירונות על הפיודים והמתאבקים והיה באמת אחלה, אבל ציפיתי להגיע הביתה כדי לראות כבר רסלמניה(הקלטתי במג'יק את השידור הישיר).

בכל מקרה, מספר דעות - בגדול רסלמניה טובה. הקרב של שון מייקלס ואנדרטייקר היה פשוט אדיר, נהנתי מכל רגע ואני לא חושב שהיה אפשר להוציא יותר משניהם. פינישרים נעשים בכל מקום, באמת תענוג. לא זכור לי מתאבק שהצליח לזוז מטומבסטון כמו מייקלס, אבל בסופו של דבר הוא הפסיד ואנדרטייקר ממשיך את הסדרה הבלתי מנוצחת שלו. שון מייקלס היה בין היחידים הראויים(אין בכלל הרבה כאלה) לשבור את הרצף של אנדרטייקר אבל גם הפעם זה לא קרה, ואני בספק מתי והאם זה יקרה בכלל.

הקרב המשולש היה סביר אבל הרגע היה שג'ון סינה הרים לFU את אדג' וביג שואו ביחד! (זיו אני לא יודע איך לא ראית את זה כרגע הקרב... לפי דעתי זה גם רגע הרסלמניה). כמה שיורדים על סינה שהוא סופרמן וכל זה, הוא באמת ענק וחיה רעה... בנוי מצוין עם כוח אדיר ולהרים את שניהם ביחד זה לא צחוק. מלבד הרגע הענק הזה לא היה יותר מדי מעניין וכאמור סינה זכה באליפות כברור לכולם.

המיין אבנט איכזב בגדול, כל הפיוד בין רנדי אורטון לטריפל אייץ נבנה מצויין והיה סופר מעניין אבל הקרב עצמו לא היה מי יודע מה מלבד הRKO והפדגרי בהתחלה... אבל היה ברור שהקרב לא יסתיים אחרי חמש דקות. ציפיתי ליותר משני מתאבקים ענקיים כמוהם.

שאר הקרבות היו בסדר ולא יותר... MITB היה מצויין כרגיל ולפי דעתי פאנק זכה בשביל שהוא זה שיהיה הראשון שלא יזכה באליפות כאשר יפדה את המזוודה, ג'ריקו נגד האגדות היה די מיותר, כמו גם הקרב בין מיסטריו וג'י בי אל. הארדי נגד הארדי היה קרב סביר, ג'ף עשה כלום בעוד שמאט בכלל לא היה שם וחבל, בגלל זה הקרב היה די חלש לטעמי. על "מיס רסלמניה" אין בכלל על מה לדבר... ביזיון של רסלמניה וסנטינו עצמו.