אקסטרים רולס פשוט שיחזור של יום הדין רק עם סוגי קרבות אחרים... אגב טריפל אייץ לא באמת פצוע, הוא יצא לחופשה אבל עדיין מופיע בהאוס שואו.
מיסטרררררררררררררררררררררר קנדייייייייייייי.......קנדי!!!!!! שוחרררררררררררררררררררררררררררר...שוחררררררררר בקרוב בTNA.
פלייר יכול לעשות 12 טרנים ו-13 פליקפלאקים,לעשות 6 קרבות HIAC ועדיין זה לא יעניין אותי או במקרה הטוב יעצבן אותי,הוא פרש,קיבל פרישה מהסרטים והוא צריך לא לחזור להתאבק. חבל שהוא מבזה את עצמו ככה.
הוא יענין אולי בתור היל , בטח ובטח יותר ממה שהוא עשה עכשיו.. רו כל כך עלובה, אחרי שבאטיסטה איכשהו יפסיד לאורטון, סופרמן סינה יכנס לפיוד מספר 40 אלף עם אורטון דיי תחדשו..
עבר זמנו כבר,הוא היה צריך לפרוש לפני 3-4 שנים שלא נדבר על עכשיו. ונכון,מכל התוכניות בכלל(ROH,TNA,ECW וסמאק) רו כרגע הכי משעממת.
מסתבר שאורטון הוא היל אמיתי היום אקסטרים רולז,אחרי שראיתי את הקארד,הוא הפך להרבה יותר מעניין חוץ מהקרב של סנטינו מרלה נגד ויקי גררו והקרב של..כמובן ג'ון "סופרמן" סינה נגד בורינג שואו.
רנדי אורטון,one of the greatests http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx תמיד אהבתי את החוצפה שלו
הוא קצת הגזים פה,הוא חתיכת חרא של בנאדם,אבל מה שכן,המנחה הזה אידיוט,אם הר אדם כזה היה מתחיל איתי ככה הייתי אומר סליחה ומסיים את הראיון,בכל זאת...צריך קצת שכל בראש(במקום שיניים).
אני לא חושב שאורטון נכנס עד כדי כך לדמות שלו שהוא יתנהג ככה במציאות.... לא יודע,לי זה נראה יותר מדי מבויים...
איזה אירוע בן זונה היה אקסטרים רולז,שווה צפייה. אני אחכה עוד יום בשביל לרשום מה היה בשביל שעוד יראו ואז אגיב מה אני חושב. אני ממש נהנתי מהאירוע.