בכלל ג'ון מוריסון עשה התקדמות אדירה מהרגע שעבר לסמאקדאון, אין ספק שהיה בו פונטנציאל גדול, ראינו זאת עוד מMNM עם מלינה וג'וני נייטרו, אחר כך הם התפרקו והוא התחבר לדה מיז שהיו זוג די דביל בעיקרון. ברגע שהוא עבר לסמאקדאון, הכותבים החליטו לקדם אותו והם לא מצטערים, היום מוריסון הוא אחד מהכוכבים של סמאקדאון, בכל הקרבות שהוא היה נגד הסופרסטארים כמו ריי מיסטריו, ג'ף הארדי ופאנק לפני כמה שבועות, הוא נתן הצגות והקרבות היו גדולים. אתמול הוא זכה באליפות בין יבשתית, אמנם זה היה בלית ברירה בגלל ההשעייה של ריי מיסטריו אבל לפי דעתי זה היה קורה מתישהו, במוקדם או במאוחר, ואני מקווה שימשיכו לתת לו את הפוש ולא יקח הרבה זמן עד שיגיע להאבק גם על אליפות העולם.
אני לא חושב שמוריסון ומיז היו זוג דבילי הם עשו המון בשביל הWWE והיו להם הרבה קטעים מצחיקים והם גם נתנו המון קרבות טובים,חוץ מזה שמיז השתפר בצורה מדהימה מאז שהוא צוות למוריסון. אגב אחרי שהWWE החתימו את הדראגון בריאן דניאלסון הם החתימו את נייג'ל מגיניס הבריטי שהיה אלוף ROH במשך שנתיים,שתי החתמות מצויינות לWWE. זה נראה כאילו הWWE מבינים שבעוד שנתיים אין להם את טריפל,שון,טייקר,קיין ואולי גם אדג'(יש שמועות על פרישה של אדג' בגלל הפציעה שלו,אבל זה ממש לא בטוח),אז הWWE מחתימים כאלה שהדרך שלהם להיות כוכבים יכולה להיות קצרה כמו שפאנק עשה. אני לא אתפלא אם נשמע בקרוב על עוד כאלה שחותמים בWWE(אוסטין אריס,סמואה ג'ו)
תוכנית סבירה של ראו... המכות של DX ולגאסי בסוף די הוסיפו, אבל מלבד זה נאדה. יאללה שיגיע כבר ברייקינג פוינט... בראו הקרוב טריש היא הג'נרל מנג'ר האורחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
מקווה איכשהו היא תקדם קצת את הדיוות ברו למשהו מעניין מעבר לקרבות זוגות מטומטמים. אני מת גם שליטה תהיה GM אורחת..אני מתגעגע אליה ועכשיו שהיא יוצאת עם פאנק אז בכלל יש למה לקוות.
אני דווקא רוצה לראות את סטפני מקמהן כGM פעם אחת אבל שDX עוד יהיו ביחד. זה יהיה מצחיק רצח עם טריפל אייץ והשטויות שלו.
ברייקינג פוינט, בנתיים עם 6 קרבות בלבד, נשמע סביר. מצד שני זה מה שאמרתי על סאמרסלאם ובסוף הופתעתי מאוד. סינה-אורטון יכול להיות טוב מאוד עם קצת פסיכולוגיה בשקל והארדקור. דיי צפוי שסינה לוקח. DX יקחו, אבל אם לגאסי יתנו מלחמה ויהיה לנו ברול טוב זה יכול לצאת קרב מעולה. ג'רישואו יקחו בעוד קרב זוגות טיפוסי שיאפשר לי להשתין ולהביא עוד קצת שתייה. ריגל-כריסטיאן וקיין-קאלי לא מעניין. וכמובן, הדובדבן של הערב, שוב מגיע מכיוון סמאק והוא פאנק-טייקר. מצד אחד, ריצה של פאנק בקושי 3 שבועות עם התואר. מצד שני, טייקר אפעם לא נכנע. הקרב הוא קרב הכנעות, ואם הE לא יכופפו את החוק, אין סיכוי שיגמר בפסילה. אם באמת הקרב ייגמר בהכנעה-אני ממש לא רואה את טייקר נכנע, לכן נקבל ריצה (בזיונית מבחינת זמן אבל מעולה מבחינת איכות) של פאנק עם התואר. אז לסיכום, 3 קרבות נשמעים לי טובים ועם פוטנציאל. החלק השני לא מעניין. בטוח שיהיה עוד משהו מפתיע שלא נקבע, חבל שהורידו את מוריסון-זיגלר. סמאקדאון: פרומו פתיחה נחמד, סטוריליין "טלנובלה" מתפתח עם זיגלר-מישל-מריה (אני אוהב כאלה), לונג מבטיח הפתעה לשבוע הבא, הבלפיסט ברול והסוף עם טייקר. זה מה שהיה טוב בתכנית הזו וזה לא מעט, תכנית טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ספויילרים מברייקינג פויינט וואו, היו זמנים שהייתי מכור לתכנית, מאז ירד לי אך בתקופה האחרונה חזרתי לראות. הברייקינג פוינט היה מוצלח לדעתי, אני נהנתי. מאוד אהבתי את הקרב בין DX ללגאסי, כמובן שגם שמחתי מהתוצאה כי מבחינתי השילוב של טריפל אייץ' ושון מייקלס כבר מאוס ויצא מכל החורים. עם כל הכבוד לשניהם, כל אחד מתאבק פנטסטי לבדו, אבל הגיע הזמן להפריד כוחות, מקווה שבהמשך שון "יבגוד" בטריפל אייץ' כמו שבגד בברט הארט בזמנו ובהאלק הוגן וכך יווצר קרב מרתק ויריבות מעניינת בין השניים, כי ביחד הם כבר מאוסים עליי.
ספויילרים מברייקינג פויינט איך פאנק ניצח את טייקר? לא הבנתי, אחרי שהאחרון הכניע אותו. מה נסגר שם? (הכניסה של טייקר הייתה מאכזבת.. אפילו הכובע המיתולוגי נעלם.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )
ספויילרים מברייקינג פויינט גל אם אהבת את ברייקינג פוינט אז נראה לי שכדאי לך לחזור לראות WWE,זה היה אחד מהאירועים המיותרים והחלשים שהיו בזמן האחרון. דווקא אני ממש לא אהבתי את הקרב של DX,אני חושב שהתמקדו יותר מידי בסיבובים והמכות העלובות ליד הקהל ומחוץ לאולם,היה צריך להשקיע יותר באיכות של הקרב עצמו ובנסיונות להכניע עם דברים מחוץ לזירה כמו שהיה עם הכיסא. בקשר לניצחון של פאנק על טייקר,זה היה ניסיון ממש לא מוצלח לשחזר את הדפיקה ממונטריאול,כאילו טדי לונג,פאנק והשופט חברו ביחד נגד טייקר ונתנו לו את הניצחון,הרעיון דווקא נחמד יחסית,אבל הביצוע כל כך גרוע...
יש לי לראות עוד את ברייקינג פוינט, ראו ומחר גם סמאקדאון ולא שמעתי את התוצאות! איזה כיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx