הPPV האחרון של TNA - לוקדאון , ואימפקט של אחרי היו פשוט ענקיים ! אני לא אגזים אם אגיד שלוקדאון זה אולי הPPV הטוב של השנה עד עכשיו ואימפקט זה הפרק הכי טוב . פשוט מעולה ! אנגל נגד אנדרסון זה קרב השנה עד עכשיו יחד עם טייקר - שון וAJ - אנגל . פשוט קרב מטורףף ! מונסלוט מהטופ של הכלוב .. אנגל המתאבק הכי טוב בעולם , פשוט מדהים בלית'ל לוקדאון גם היה מעולה ! הקפיצה של הארדי מהטופ של הכלוב מהסולם על השולחן שסטורם עליו .. פשוט אדיר ! והפרק של אחרי.. כל קרב זהב , כל סגמנט מעולה , והסיום פשוט אדיר ( למרות שלדעתי היה צריך לעשות אחרת ) . אני לא יגיד ספוילרים אבל ממליץ לכולם להוריד .. הפרק של ראו גם היה חמוד ביחס לזה שכל הרוסטר שלהם נמצא באירופה .. סגמנט פתיחה מעולה .. HHH ענק . השאר היה בינוני ופה ושם כמה משפטים מצחייקים .. (לעזאזל שיתחילו להביא רק GH שקשורים למקצוע . .) .
WWE פיטרו 5 מתאבקים ושתי דיוות: מייק נוקס, שלטון בנג'מין, פונאקי, סלאם מאסטר ג'יי, ג'ימי וואנג יאנג, מיקי ג'יימס וקייטי לי. 5 מתוך 7 שפוטרו לא מזיזים לי שלא אראה אותם, מייק נוקס לא עשה כלום מלבד להיות מאוחר להעביר רבע שעה בכל תוכנית, לפונאקי היה גימיק חדש לאחרונה אבל גם הוא לא הצליח, סלאם מאסטר ג'יי לא עשה הרבה מלבד לחבור לקריים טיים בפרומואים שלהם ולהתאבק פעמיים, ג'ימי וואנג יאנג היה ונשאר ג'ובר וקייטי לי לא הייתה יותר מבחורה עם ציצים גדולים. מה שכן יפריע לי הם חסרונם של מיקי ג'יימס ושלטון בנג'מין. מיקי ג'יימס הופיעה ברסלמניה וכמעט בכל PPV, הייתה אלופת הנשים ואלופת הדיוות ובאמת שהייתה אחת המתאבקות החזקות בשנים האחרונות, ולפי החדשות, פיטרו אותה בגלל בעיות בריאות ומשמעת. בנוגע לשלטון בנג'מין, גם הוא הופיע ברסלמניה מדי שנה בקרב MITB, אמנם הוא לא זכה אבל נתן כל פעם הופעות גדולות. זה הפסד גדול של WWE, הוא אחד האתלטים היותר גדולים שהיו בארגון אבל משום מה הכותבים לא עשו איתו כלום מלבד להיות אלוף בין יבשתי. יש לו את היכולות להיות אלוף עולם, חד וחלק. לא יעבור הרבה זמן עד שTNA יחתימו אותם.
איפה שלטון בנג'מין של לפני מספר שנים? אז נורא אהבתי אותו, לדעתי לא התאים לו הגימיק של ההיל, היה גדול עליו. מצטרף לדבריך בקשר למיקי, חבל, הפסד של התכנית מצד הדיוות, אך אם פיטרו אותה גם עקב בעיות בריאות, אז למה נזכרו עכשיו ולא קודם לכן? זה לא משהו שבודקים לפני שמצרפים? תמוה משהו.
בעיות עם המשקל שלה... משהו בסגנון. בנוסף, היא עשתה המון בעיות בסיבובים של הארגון באירופה. בנוגע לשלטון בנג'מין, גם אם משהו היה גדול עליו, לא היו צריכים לפטר אותו, הוא אחד האתלטים הטובים בארגון, מקסימום היו צריכים לשנות לו גימיק, אבל לא יכולים לפטר מתאבק שמופיע כמעט כל שבוע בתוכנית וכבר במספר רסלמניות רצופות.
אקסטרים רולז לא היה אירוע יוצא דופן, בינוני פלוס, כל התוצאות בו היו ידועות מראש, אולי מלבד הקרב בין שיימוס לטריפל אייץ. ג'ק סוואגר לא היה מאבד את האליפות אחרי פחות מחודש ובPPV הראשון שלו כאלוף, סינה לא היה מפסיד לבטיסטה בקרב LMS כי הכותבים עשו אותו בתור אחד שלא נכנע ובלה בלה בלה ופאנק לא היה מסתפר וכל הגימיק שלו עם הסטרייט אדג' היה נהרס. יום אחרי אקסטרים רולז, נערך בראו דראפט: עברו לראו: R-טרות', ג'ון מוריסון, אדג', כריס ג'ריקו, גולדאסט, איזיקל ג'קסון, אלופי הזוגות דה הארט דיינסטי פלוס נטליה. עברו לסמאקדאון: קלי קלי, ביג שואו, כריסטיאן, MVP, הורנסוואגל, קופי קינגסטון, קודי רודס, רוסה מנדז, צ'אבו גאררו וכריס מאסטרס. בגדול אפשר להגיד שראו התחזקה בסופרסטארים. אדג' וג'ריקו עברו אליה במקומם של ביג שואו וכריסטיאן כביכול. כרגע יש בראו המון סופרסטארים בקנה מידה עולמי כמו ג'ון סינה, בטיסטה, טריפל אייץ, כריס ג'ריקו, אדג', רנדי אורטון ושיימוס שרק הולך ומשתפר מתוכנית לתוכנית, לעומת סמאקדאון שיש להם רק את אנדרטייקר, ג'ק סוואגר שגם ככה לא ייאבק על האליפות עוד הרבה זמן, ביג שואו וכריסטיאן שצפוי לקבל פוש עכשיו על האליפות. זה טוב ויפה שמתאבקים בינוניים כמו ג'ון מוריסון, MVP, קודי רודס וכדומה עברו לסמאקדאון אבל הם לא יכולים להיות במיין אבנט וכתוצאה מכך אין לסמאקדאון הרבה אפשרויות, בניגוד לראו. אם הדראפט הקודם היה בשביל לחזק את סמאקדאון שהייתה בעליה, עכשיו בדיוק ההפך, ושלא תבינו אותי לא נכון, ראו ממש לא הייתה צריכה חיזוק, היא תמיד הייתה ותהיה תוכנית הדגל של WWE אבל עכשיו ההפרשים בינה לבין סמאקדאון די משמעותיים.
חזרתי לראות TNA אחרי הפסקה של כמעט שנה. ב- WWE אני בכלל לא נוגע ולא רוצה להתקרב. מישהו יכול לעדכן אותי במה שקורה שם ? RVD האלוף שזה מדהים לראות אותו חוזר לזירה, אך מי היה האלוף לפניו? באילו סגמנטים נמצאים AJ, סמואה ג'ו ? מה קורה עם ה- LAX ? האם ה- MCMG עדיין ביחד ? סטינג, אביס מה איתם ? ומה הסיפור של קווין נאש ורייזור רמון שהם נכנסים פתאום עם המוזיקה של Wolf Pack ? מי הנשיא כרגע ? ג'ף ג'ארט ? מה ריק פלייר הזקן עושה על המסכים ? הוא לא פרש ברסלמניה שנה שעברה? ועזבו טיפה TNA, מחר הקרב הענק בין ראשד אבנס לראמפייג' ג'קסון !!!! מישהו צופה כאן ב- UFC ?
TNA באמת נראים הרבה יותר טוב לאחרונה,לפני RVD האלוף היה איי ג'יי סטיילס שהיה אלוף בסביבות 7 חודשים ונהיה היל בזכות ריק פלייר,לדעתי מתאים לו יותר להיות פייס. התכוונת בטח באיזה פיודים נמצאים ג'ו וסטיילס(סגמנט זה קטע מסויים),בכל מקרה ג'ו נמצא בפיוד עם מאט מורגן שכרגע פיתח איזשהי מחלת נפש שבו הוא חושב שזה הם,היה אמור להיות להם קרב מול ג'ו באירוע האחרון אבל ג'ו היה פצוע. AJ היה בפיוד מול RVD וכרגע זה נגמר וRVD ממשיך לפיוד עם סטינג בעוד איי ג'יי נראה שבדרך לפיוד עם מר אנדרסון(אנדרסון) או נגד קאז,עדיין לא סגור מה בדיוק. LAX התפרקו,הרננדז שקיבל פוש נפצע לכמה חודשים והומיסייד שנהיה היל עצבני קיבל די-פוש ויצא על החברה בצחוק,לא אהבו את זה שם וכרגע זה נראה שהוא הולך להיות משוחרר בעתיד הלא רחוק בתקווה שהWWE יעשו מעשה חכם ויחתימו אותו. MCMG עדיין ביחד,עדיין לא ברור מה הם פייסים או הילים. סטינג בפיוד עם RVD,אביס גיי,הרסו לגמרי את הגימיק שלו והוא בפיוד עם דזמונד וולף האדיר(נייג'ל מקגיניס מROH) נאש וראמון שהיו ביחד עם X PAC הקימו ביחד את הBAND לזכר הימים שלהם עם הוולפאק,כעיקרון הם מנסים להתחרות בריק פלייר במי לא יודע לפרוש בזמן הכי טוב. הנשיא כרגע או ליתר דיוק הנשיאה זאת דיקסי קארטר אבל היא והוגאן מחליטים את ההחלטות. ריק פלייר פרש ברסלמניה לפני שנתיים וחזר לTNA,הוא אמר שהוא לא יכול בלי ההאבקות. כרגע הדמויות המעניינות בTNA הם מר אנדרסון,ג'ף הארדי,RVD דזמונד וולף ודה אנג'לו דינרו כשקורט אנגל חזר אחרי כמה חודשם של מנוחה והוא תמיד מעניין,צריך לפרגן גם למאט מורגנים שהקטע של הטירוף שיש לו עכשיו מצחיק בטירוף.
ראו האחרונה הייתה די בינונית עד שהגיעו NXT וגרמו לי להגיד WTF אחרי הרבה מאוד זמן שאני רואה WWE, אף אחד לא ציפה לזה, הם פשוט הרסו את כל הקאסט של ראו, אם זה ג'ון סינה(פשוט פיצצו אותו) ופאנק עד הקריין והלוחץ על הגונג. פשוט השאירו שם רק הרס ויהיה מעניין לראות לאן זה יתפתח, מן הסתם כוכבי ראו לא יישארו חייבים וכבר בתוכנית הקרובה נראה לאן נושבת הרוח. קצת מוזר שאף סופרסטאר לא הגיע לעזור כי ראו שזה לא נגד ג'ון סינה אלא נגד ראו אבל מן הסתם זה למטרה שכוכבי ראו יחזירו להם בעתיד. בנוגע לסמאקדאון, אין הרבה מה להגיד, לפני שנה בערך היה דראפט שמטרתו הייתה להחזיר את סמאקדאון לרמה בה היא צריכה להיות אבל הדראפט האחרון פשוט החזיר אותה אחורה ונראה שלא עשו איתה כלום, כל הסופרסטארים עברו לראו(כאילו שחסר להם...) ועכשיו, תסלחו לי, רוב הזבל נמצא שם(מלבד אנדרטייקר).
אני חצי מסכים איתך. בקשר לרו,הייתה תוכנית באמת אשפה,אפילו כבר התחילו להיות זבובים על המתאבקים מרוב שהייתה צחנה של זבל על התוכנית,האפשרויות והבחירות לקרבות היו ביזיוניות והקהל המטומטם רק הוסיף עם הבחירות הכי גרועות שאפשר,אבל באמת בסוף הרוקיז של NXT עשו את אחד מרגעי ההולי שיט מומנטס,מעט מאוד פעמים שאני מסתכל על קטעים מהWWE פעם נוספת,זאת הייתה אחת מהם. אגב בריאן דניאלסון פוטר בגלל שהוא ירק על סינה וחנק עם העניבה את ג'סטין רוברטס וזה לא PG ולא יושב טוב אחרי הקטע של כריס בנואה(פשוט דבילי....). בקשר לסמאק,ברור שהדראפט הרס אותה אבל להגיד שרוב הזבל שם זה ממש לא נכון,תחשוב מי יש שם ופשוט יש שם ניצול לא נכון של המתאבקים: CM פאנק,אחד מהמתאבקים הטובים בחברה ג'ק סוואגר שהוא העתיד של החברה לדעתי ואחד המתאבקים הטובים(מתאבקים נטו) כריסטיאן שהוא אלוהים של ההאבקות דולף זיגלר שהוא מתאבק מצויין,קופי קינגסטון שהוא אדיר וקודי רודס שלא מנוצל טוב. קיין שהוא מעניין,במיוחד עכשיו מאט הארדי וMVP שמשוועים לקידום ובצדק כי מגיע להם. אפילו ממאסטרס,דה דיוד באסטרס קורט הוקינגס וואנס ארצ'ר יכולים להוציא הרבה,פשוט לא עושים איתם כלום נכון.
זבל יחסית. אי אפשר להשוות את ג'ון סינה, טריפל אייץ, רנדי אורטון, אדג'(הפיוד בינו לבין אורטון ממש טוב), שיימוס שרק עולה ועולה, בטיסטה, ג'ריקו שעל כל אחד מהם אתה יכול לקרוא מיין אבנטר, ומתאבקים נוספים כמו R-טרות', ג'ון מוריסון, אוון בורן וכו'. מצד שני יש לך את אנדרטייקר, ביג שואו, מיסטריו ואולי כריסטיאן. כל השאר די משעממים, ג'ק סוואגר עדיין לא ברמה כזו שאתה יכול להשוות אותו לאדג' לדוגמא, פאנק כבר מתחיל לשעמם עם הסטרייט אדג' שלו ושאר המתאבקים הם בינונים כדוגמאת מוריסון בראו כמו דולף זיגלר, מאט הארדי, MVP וכו'
אני מעדיף לראות קרבות של זיגלר הארדי והשאר מאשר לראות את אורטון וסינה שהם ממוחזרים רצח... באטיסטה אגב כבר לא בWWE. אין ספק שהבראנד החזק והשולט הוא רו והדראפט הזיק מאוד לסמאק אבל אני חושב שעדיין אם בוקינג נכון ועם פחות התייחסות לביג שואו ויותר לכריסטיאן סמאק יכולה להיות תוכנית מצויינת.
ממחוזרים כן אבל הפעם בפיוד ביניהם ממש טוב, לא יודע על איפה בדיוק להצביע אבל הפעם זה ממש שונה, לטובה. תשמע, אני לא אומר שדולף זיגלר וג'ק סוואגר לא מתאבקים טובים, יש בהם הרבה כישרון אבל הם עדיין לא ברמה של טריפל אייץ או ג'ון סינה כי הכותבים עצמם לא מקדמים אותם, וזה מה שהופך את סמאקדאון לתוכנית חלשה, כי בוחרים להתמקד ב3-4 מתאבקים ספציפים וזהו. ומה קרה עם בטיסטה?